Havi horoszkóp, 2022. április: sikerekről, átalakulásokról szól majd ez az április egyes csillagjegyeknek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre áprilisban a havi horoszkóp szerint.

2022. április 1., 12:36

Szerző:

Új hónap kezdődött, tekintsünk tehát a jövőbe! Íme, az egyes csillagjegyek szülöttei mire számíthatnak áprilisban a napi horoszkóp szerint.

Kos (03.21.–04.19.)

Rengeteg tennivalója, célja van ebben a hónapban, de könnyen belecsúszik a tétlen ábrándozásba. Ha gondolja, írjon egy listát mindarról, amit ebben a hónapban el szeretne érni, és tegyen is minden nap valamit a célok megvalósulása érdekében! A hónap közepe felé a fókuszba kerül a kapcsolata egy fontos személlyel, legyen szó érzelmi vagy üzleti kapcsolatról, ez a bizonyos viszony hirtelen sokkal fontosabbá válik majd.

Bika (04.20.–05.20.)

Bár a hónap egy nagy csalódással kezdődik, meg fogja találni a módját annak, hogyan lehet továbblépni. Az új kezdetek hónapja lesz ez az ön számára, új ismeretségeket is köt majd, és a hónap végére különösen formában érzi majd magát. Ezeket az újdonságokat természetesen azonban csak akkor tudja igazán élvezni-értékelni, ha leteszi mindazt a múltból, ami csak visszatartja, aminek nincs már helye a jelenben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem feltétlenül indul könnyen az április az ikreknek, de meglátja, a hónap előrehaladtával lesz bőven alkalma azt csinálni, ami igazán feltölti: együtt lenni barátaival, szeretteivel. A képzelőerő és a kreativitás energiáit fogja megtalálni önmagában, és minél többet használja ezeket, annál jobb: ha kreatív munkát végez, ez a hónap munkaszempontból is jobban fog alakulni!

Rák (06.22.–07.22.)

Jó jön, hogy ebben a hónapban is lesz egy négynapos hétvége, mert kihívást fog jelenteni az ön számára ebben az időszakban, hogy megtalálja az egyensúlyt a munka és a szabadidő között! Amennyiben nagyon stresszesnek érzi a mostani felállást, eljött az ideje, hogy változtasson valamin. Ha tud, iktasson be egy utazást, vagy legalább tervezzen el egyet a közeljövőre!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ahogy a természet átalakul ebben a hónapban, ön is hatalmas változásokon megy majd keresztül a következő négy hétben. Ne tartsa vissza, hogy mit fognak mások gondolni, ha ön megváltoztatja az álláspontját: kövesse inkább az érdeklődését és az igazságérzetét, és ha úgy találja, hogy a korábbi gondolkodásmódja helyett valami jobbat talált, lépjen tovább! Munkájában-karrierjében-anyagi helyzetében szintén jelentős változás készülődik.

Szűz (08.23.–09.22.)

Bár egy-két zökkenővel indul a hónap, húsvét környékére már túl fogja tenni magát ezeken. Ez a lelki egyensúly azzal jár, hogy különösen könnyen tud kapcsolódni másokhoz. Ha szingli és társat keres, itt az ideje egy-két randinak, ha kapcsolatban él, töltsön minél több időt párjával, és meglátja, mennyi mindent el fognak tudni érni közösen!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Érdemes energiát fektetnie abba, amin jelenleg éppen dolgozik, mert szép eredményt fog elérni ebben a hónapban, amiért jogosan zsebeli majd be a gratulációkat. Nem könnyű ilyenkor jól viselkedni: van, aki túlszerénykedi, mintha nem is csinált volna semmi különöset, vagy más érdeme lenne igazából a dolog, mások pedig a nagyképűségbe csúsznak át. Próbálja megtalálni az arany középutat!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a hónap elsősorban a romantikáról, illetve a kreativitásról szól majd önnek. Ne feledkezzen meg azonban a szürke hétköznapokról, még akkor sem, ha a tavasz előrehaladtával egyre kevésbé tűnnek szürkének. Figyeljen a napi rutinjára, ne csak megszokásból végezze az ismétlődő dolgokat, hanem legyen ott minden pillanatban! Ha ez nem megy, akkor ez egy remek időszak lehet arra, hogy egy-két dolgot átalakítson, új szokásokat vegyen fel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nagyon vágyik már egy lehetőségre, hogy kipróbáljon valami izgalmas újdonságot, és ez a lehetőség ebben a hónapban végre el is érkezik. Mielőtt azonban fejest ugrik bele, gondolja végig, hogy nem vállal-e túl nagy kockázatot! Az újdonságkeresés akként is megjelenik majd, hogy kedve támad valamit alakítani az otthonán, vásárolni valami újdonságot. Jól teszi, ha frissít egy kicsit, meglátja, mennyi energiát tud adni az ilyesmi!

Bak (12.22.–01.19.)

Ebben a hónapban különös fontosságú lesz az ön számára a családja, annak története, elődei sorsa, illetve cselekedetei. Meg fogja tapasztalni, hogy bár úgy tűnik, a múlt határozza meg a jelent, igazából van tere a szabad akaratnak: ön dönti el, hogy a kialakult helyzetből merre lép tovább! Ebben a továbblépésben nagy segítségére lesz egy-két fontos beszélgetés: legyen őszinte, de hallgassa meg a másikat is, meglátja, megindulnak majd a dolgok a jó irányba!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ebben a hónapban legyen különösen figyelmes, mert kiderül majd valamiről, hogy igazából nem az, mint aminek tűnt. Tartson meg minden bizonyítékot és dokumentációt, ki tudja, lehet hogy hamarosan szüksége lesz rájuk! De ezzel együtt is egy pihentető hónap várja önt, az elmúlt időszakban tapasztalt stressz némileg enyhül, lesz alkalom kikapcsolódásra és erőgyűjtésre.

Halak (02.19.–03.20.)

Remek alkalom ez a hónap arra, hogy anyagi helyzetén farigcsáljon egy kicsit: befektetéseket, eladásokat, vételeket ígér az április a halaknak. Fontos azonban, hogy ne csak saját biztonságára gondoljon, meglátja, bele fog férni egy kis jótékonykodás is! Az anyagi előrelépéssel párhuzamosan egy fontos személyes kapcsolata is szintet lép majd.

Még több horoszkóp:

Íme a mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, aki igazán romantikus hétvégére számíthat

3 csillagjegy, akik váratlan bevételnek örülhetnek: a napokban pénz áll a házhoz!

(Kiemelt kép: Shutterstock/UfaBizPhoto)

Horoszkóp