Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek egy felejthetetlen, tökéletes pillanatot hoz ez a hétvége

Ha ön az alábbi 3 csillagjegy valamelyikében született, akkor készüljön a hétvégére, mert egy életre szóló élményben lesz része!

2024. január 12., 11:29

Szerző:

Hamarosan érkezünk a teljes hétvégi horoszkóp előrejelzésével, de már most kiemelünk belőle 3 csillagjegyet. Őnekik ugyanis egy tökéletes pillanatot ígér az asztrológia erre a hétvégére, egy olyan felejthetetlen élményt, amit egy életre a szívükbe zárhatnak.

Rák (06.22.–07.22.)

A fagyos idő ellenére a Rákot hívja, vonzza a természet ezen a hétvégén. Elég egyetlen perc, amit a szabadban tölt – és az univerzum máris el fogja árasztani az ön lelkét pozitív energiával és egy csodálatos élménnyel, amelyben rácsodálkozik a világra és megérti, hol van benne az ön helye, hogyan vigyáz önre az oltalmazó égbolt még most, a tél kellős közepén is.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan emberrel fog különösen mély kapcsolódást kialakítani a Skorpió ezen a hétvégén, akivel talán még nem is tudják egymásról, hogy ezen a szinten is tudnak kapcsolódni. A másik megértésének, a másik felé való megnyílásnak a szinte transzcendens pillanata lesz ez, amiről az ember néha csak utólag érti meg, hogy mennyire sokat jelent.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára a most következő napokban elérhető közelségbe kerül az a függöny, ami a fizikai világtól elválasztja a transzcendens, a materiális dolgokon túl létező világot. Lesz egy mágikus, csodálatos pillanat, amikor hallani fogja a zenét, ami odaát szól, talán fel is libben majd a függöny és megpillanthat-megérthet egy olyan valóságot, aminek a tudata hosszú időre erőt és energiát adhat.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Asier Romero)