Horoszkóp: lesz öröm! Ez a 3 csillagjegy a jövő héten hatalmas jó hírt kap majd

A következő 3 csillagjegy szülöttei szép örömhírt kapnak majd a jövő héten a horoszkóp szerint.

2023. október 21., 20:07

Szerző:

A hosszú hétvégi előrejelzést itt találja, ha nem olvasta még, az alábbi horoszkóp-összeállításban már a jövő hetet fürkésszük. 3 csillagjegy szülöttei ugyanis jó hír érkezésére számíthatnak, és máris mutatjuk, hogy kikről van szó.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bár egy nappal rövidebb lesz ez a munkahét a szokásosnál, az Oroszlán mégis a karrierjét, munkáját, előmenetelét érintő jó hírt kap majd. A dolog lehet, hogy elsőre nem tűnik majd egyértelműen pozitívnak, de az idő megmutatja majd: összességében messze jól jár ön ezzel a változással. Ez nem feltétlenül igaz valamennyi kollégájára, mert lehet, hogy az ön számára előnyös hír másokat hosszú távon negatívan érint majd, de hát ilyen az élet.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy rendkívül pozitív újdonság fog érkezni az ön életébe a jövőben, és erről az újdonságról a jövő héten értesül majd először. A jó hírről való tudomásszerzést követően még bőven lesz ideje kiélvezni a tudatot, hogy nemsokára érkezik ez a pozitív dolog vagy esemény, mert az maga nem a jövő hétre várható, hanem csak későbbre. Legalább lesz idő felkészülni, lesz idő előre örülni neki!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy szerettéről tud meg egy pozitív dolgot a héten. Ez az illető, akiről az a bizonyos értesülés szól majd, annyira közel áll az ön szívéhez, hogy ön úgy örül majd a jó hírnek, mintha önnel történt volna meg a dolog – vagy talán még annál is jobban. Igen, ezekben a pillanatokban mérheti fel az ember igazán, mennyire sokat jelentenek a kapcsolatai.

(Kiemelt kép: Shutterstock)