Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek még tartogat egy hatalmas meglepetést ez a hét

A következő 3 csillagjegy számára a horoszkóp szerint hátravan még egy nagy meglepetés ebből a hétből.

2023. július 26., 12:55

Szerző:

A heti horoszkóp a következő 3 csillagjegy szülötteit figyelmezteti arra, hogy egy nem várt, de annál pozitívabb esemény fog bekövetkezni az életükben a most következő napokban.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos családjában meglepő dolog történik majd a héten, amit nem mindenki fog majd egyenlő lelkesedéssel fogadni, de ön ne is hallgasson őrájuk, azt figyelje inkább, mit mond repeső szíve! Ön ugyanis pontosan fogja érezni, mennyire pozitív dolog ez a váratlan történés – hagyja, hogy ez a pozitivitás áthassa önt és szép lassan a többieket is!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegnek az anyagi helyzetében áll be meglepő és pozitív fordulat a most következő napokban. Lehet, hogy teljesen váratlan módon vagy pillanatban jut hozzá pénzhez, de előfordulhat, hogy egy fizetnivalótól vagy adósságtól menekül meg, holott a kötelezettség teljesen biztosnak nézett ki.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Váratlan jelet kap a Vízöntő az univerzumtól ezen a héten. Akár az is lehet, hogy álmában vagy valamilyen rendkívüli eseményen kap majd egy olyan üzenetet a jövővel kapcsolatban, ami teljesen meglepi majd – könnyen lehet, hogy pont emiatt nem fogja először komolyan venni a dolgot. Pedig ezen a héten igenis alkalma lesz a Vízöntőnek megtudni egy megdöbbentő dolgot a jövőről, szóval tartsa nyitva a szemét és a szívét!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)