Horoszkóp: erre a 3 csillagjegyre vár még egy hihetetlen meglepetés februárban

Kevesebb, mint egy hét van már csak hátra ebből a hónapból, de a horoszkóp azt írja, hogy a következő 3 csillagjegy számára belefér még ebbe a bő hat napba egy hihetetlen meglepetés.

2024. február 23., 11:27

Szerző:

Érdekes dologra hívja fel a figyelmet a horoszkóp: 3 csillagjegy is van, akikre vár még egy nagy meglepetés ebben a hónapban, ami, reméljük, nem felejtette el, kivételesen 28 helyett 29 napos lesz, hiszen szökőév van.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ne az időjárásra gondoljon az Ikrek, amikor ezt olvassa: ebben a februárban még vissza fog térni a tél az ön életébe egy teljesen váratlan módon. Újra szembejön majd valami, amiről azt hitte, már elmúlt, vagy valaki, akiről azt hitte, hogy már távozott. Hogy ennek a meglepetésszerű epizódnak mekkora hatása lesz az egyébként feltartóztathatatlanul közeledő tavaszra, az nagyrészt önön múlik.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy kalandot vállal be a Mérleg a most következő napok valamelyikén. Az izgalmasnak ígérkező dologba úgy megy bele, hogy a kezdetkor még maga sem tudja, nem is tudhatja pontosan, hogy mi sül majd ki a dologból. Hiába próbál felkészülni a váratlanra: még így meglepődik majd, hogy a sztorinak mi lesz a vége. Pontosan erre jó, hogy az ember néha kalandozzon egy kicsit, kilépjen egy picikét a komfortzónájából.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy különleges dologhoz jut hozzá a Skorpió ezekben a napokban. Olyasvalami kerül a birtokába, amiről eszébe sem jutott eddig, hogy szeretné, ez lesz az egészben a legmeglepőbb. Az is lehet, hogy ajándékba kapja valakitől, de előfordulhat, hogy nem valaki mástól kapja ajándékba, hanem saját magától: meglátja, és nem tud neki ellenállni. Ez a bizonyos dolog nagy jelentőséget szerezhet az ön szemében a jövőben.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)