Horoszkóp: 3 csillagjegy, akik jó hírt kapnak ezen a hétvégén

A horoszkóp jó hírt ígér a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2023. április 14., 13:24

Szerző:

Hamarosan jelentkezünk a hétvégi horoszkóppal, de már most mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akiknek az előrejelzés egy jó hírt tartalmaz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan ember köszön vissza az ön életébe, akiről rég nem hallott, pedig igen kellemes emlékek fűződnek hozzá. Jó lesz az illetővel újra kapcsolatba lépni egy kicsit: az is benne van a pakliban, hogy újra több időt fognak együtt tölteni a jövőben.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas két jó hírt is fog kapni a hétvégén, de a kettő közül csak az egyikről fogja azon nyomban örömmel nyugtázni, hogy mennyire pozitív ez az információ. A másik dolog egyelőre semlegesnek, sőt, akár kissé kellemetlennek fog tűnni, de idővel kiderül majd, hogy ez még sokkal jobb hír (volt) igazából, mint az első.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A dolgok maguktól el tudnak romlani, és ez roppant bosszantó tud lenni. Az érem másik oldala azonban az, hogy a dolgok maguktól meg is tudnak javulni – és ön most egy ilyen jó hírt fog kapni a hétvégén. Valami, ami nem működött, egyszercsak újra funkcionál, újra betölti azt szerepet, amit kell neki.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)