Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek több szempontból is remek hete lesz hétfőtől

A horoszkóp különösen pozitív dolgokat jelez előre a következő 3 csillagjegy számára a jövő hétre.

2023. szeptember 2., 20:07

Szerző:

Hamarosan kezdődik szeptember első teljes hete, és a horoszkóp a következő 3 csillagjegy szülöttei számára több szempontból is remek hetet ígér. Alább találja a részleteket.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az egészség és a szerencse szempontjából is rendkívül jó hete lesz az Oroszlánnak. Ez a hét annak az időszaka lesz, amikor érezheti, hogy szeretik és értékelik önt, egyrészt és elsősorban az ön környezetében lévő emberek, de másrészt úgy általában az univerzum is mintha a keblére ölelné önt ezekben a napokban. A szerencse rendre ön mellé áll majd, és szinte érezni fogja, milyen gyógyító ereje van ennek a sok pozitív történésnek a testére és a lelkére egyaránt. Érezze át, élje meg ezt a különleges időszakot, ne pazaroljon a jövő hétből egy percet se negatív tettekre vagy gondolatokra!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilasnak két területen is kiemelkedően jó hete lesz: a szerelemben és a karrierben. Talán nem is független egymástól a kettő. A héten őszinte, határozott és pozitív kommunikációra lesz képes, és ezzel elérheti, hogy partnerével közelebb kerüljenek egymáshoz – ha ön szingli, akkor pedig remek időszak ez az ismerkedésre. Erőfeszítés nélkül tesz jó benyomást most másokra, és ez a munkában, karrierben szintén viszi majd önt ezen a héten.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bakot rendkívül pozitív aurával ruházza fel az univerzum a hét kezdetén. Védi és erősíti önt ez az energia, aminek segítségével több mindenre lesz képes, mint egy átlagos héten. Használja ki, hogy ennyire jó hete lesz, hogy másokkal ilyen könnyen megtalálja a hangot, hogy bármibe kezd, az sikerre lesz ítélve! Tegyen másokért és tegyen saját magáért is, mert a két dolog ezen a héten ebben a pozitív spirálban egymást erősíti majd!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Studioloco)