Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek irigylésre méltó hétvégéje lesz

A következő 3 csillagjegy számára azt ígéri a horoszkóp, hogy remekül sikerül majd a hétvégéjük.

2023. július 7., 11:51

Szerző:

A teljes hétvégi előrejelzés is hamarosan elérhető lesz itt a 168.hu Horoszkóp rovatában, de egyelőre nézzük csak azt a 3 csillagjegyet, akik számára a legkedvezőbb az előrejelzés! Várjuk vissza önt holnap is, illetve a hétvége mindkét napján!

Bika (04.20.–05.20.)

Van valaki az ön környezetében, akinek a jelenléte be fogja aranyozni ezt a hétvégét. Lesz alkalom lélekerősítő, mély beszélgetésre is, de felszabadult, a felszínen lubickoló kikapcsolódásra szintén. A Bikának azért adja a sors most ezt a hétvégét, hogy minőségi időt töltsön el ezzel a bizonyos személlyel, illetve ezekkel a személyekkel. Amikor évek múlva nosztalgiázni fognak, könnyen lehet, hogy ennek a hétvégének a szép emlékei is felmerülnek majd!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek pontosan azt fogja kapni ettől a hétvégétől, amire szüksége van. Ez nem feltétlenül esik egybe azzal, amire vágyik, de a szíve mélyén már menet közben is érezni fogja, hogy a lehető legjobb helyen van, ahogy most alakulnak a dolgok, az pontosan úgy van jól, ez volt megírva. Élvezze ezt a szinte tökéletes hétvégét, fogadja az áldásokat hálával telt szívvel az univerzumtól, mert most jönni fognak egyik a másik után!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ahogy a hétnek vége van és megkezdődik a víkend, a Vízöntő megszabadul egy tehertől, amit már jó ideje hordoz, túllép mindazon, ami megnehezítette az elmúlt időszakot. Ez megkönnyebbülés remek kiindulópont ehhez a két naphoz, és innentől semmi mást nem kell tennie, csak szörfözni ezen a pozitív hullámon, és így egy csodás, örömmel teli hétvégében lesz része a Vízöntőnek.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)