Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy fantasztikus jó hírt kap még a héten

A következő 3 csillagjegynek azt írja a horoszkóp, hogy hamarosan jó hírt kapnak.

2023. augusztus 15., 12:03

Szerző:

A következő 3 csillagjegy számára jó hírt tartalmaz a horoszkóp eheti előrejelzése: jó hírt fognak kapni hamarosan. Íme, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Bika (04.20.–05.20.)

A munkájával, illetve a munkahelyével kapcsolatos jó hírt fog hallani még a héten a Bika. A hírt egy megbízója vagy felettese jelenti majd be, az is lehet, hogy a közvetlen főnöke. Pont a legjobbkor jön a változás: a nyári időszakból ennyivel is könnyebb lesz az átmenet az őszbe a most következő hetekben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Talán életében nem örült még egy tévedésének annyira az Ikrek, mint a héten fog. A most következő napokban fog elérni önhöz a hír, hogy valamiben tévedett: a legrosszabbat gondolta, a legkedvezőtlenebb eshetőségre számított, de ki fog derülni, hogy a helyzet egyáltalán nem olyan elkeserítő, amint azt ön mostanáig gondolta.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan személlyel kapcsolatban kap jó hírt az Oroszlán, aki igazán közel áll a szívéhez. Lehet szó egy családtagról, barátról, de akár olyan emberről is, akit különösebben közelről nem ismer, de a távolból tisztel, és akinek a személye mégis sokat jelent az ön számára. Ennek a személynek a sikere ugyanolyan, ha nem még nagyobb öröm az ön számára, mintha saját maga aratott volna sikert, ezért a hamarosan érkező hírtől csak úgy repesni fog a szíve, meglátja!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)