Hétvégi horoszkóp, 2024. július 27-28.: A Kosnak türelmesnek kell lennie, a Vízöntőnek egy fontos személy jelenik meg az életében

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre július utolsó hétvégéjén. Itt a hétvégi horoszkóp. 

2024. július 26., 20:00

Szerző:

A hétvégi horoszkóp szerint a csillagjegyek sok izgalomra számíthatnak. 

Kos (03.21.–04.19.)

Csodálatos napok elé néz, és végre lesz lehetősége arra, hogy a saját céljait és álmait helyezze az előtérbe. Azonban fontos, hogy a türelmet is gyakorolja egy kicsit, mert nem várhatja el, hogy 1-2 nap alatt nagy csodák történjenek. Lassacskán minden a helyére kerül.

Bika (04.20.–05.20.)

A szerelmi életével kapcsolatban fontos fordulatok jönnek. A párjával egy komoly beszélgetésen esnek át, ám ez nem jelent rosszat. A szinglik pedig sokkal bátrabbak lesznek flörtölés terén, és ez akár még az új szerelemhez is elvezetheti őket. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Túl sok teendője akad a hétvégére is, ám ha így folytatja teljesen le fog merülni. Itt az ideje, hogy megtanuljon nemet mondani, akkor is, ha a barátok vagy a családtagok kérnek szívességet. Most ez az az időszak, amikor be kell látnia, hogy saját maga a legfontosabb.

Rák (06.22.–07.22.)

Kellemetlen szituációba kerülhet a barátai előtt, ha nem lesz őszinte. Fontos, hogy rájöjjön, inkább válassza a brutális őszinteséget, de ne titkolózzon, mert a végén úgy is ki fog derülni, hogy mi a helyzet. A jó hír, hogy lesz lehetősége helyrehozni a hibáit.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kösse fel a gatyáját, mert a párja annyi programot fog szervezni önnek, hogy azt sem fogja tudni, hol áll a feje. A jó hír, hogy ez a sok együttlét azonban segít abban, hogy egyszerűbben kommunikáljanak egymással, és megértsenek olyan dolgokat, amelyeket korábban nem tudtak.

Szűz (08.23.–09.22.)

Szeretne változtatni az életén, de nem tudja, hol kezdhetné el. Hallotta már biztosan, hogy a rend a lelke mindennek, így talán az otthonában kell először megteremtenie azt a tisztaságot, amire a lelkében is vágyik. Erre akár egy jó barátja is a segítségére lehet.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Üzenni próbálnak az álmai önnek! Fontos jelentésük lesz, ezért a legjobb az lesz, ha mindennap papírra veti, hogy mit is látott pontosan. Lehetséges, hogy egy fontos személy is feltűnik majd ezekben az álmokban, akivel jó lesz vigyáznia. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az anyagiak miatt aggódik, ezért nem szeretne túl sokat költeni a hétvégén. Szerencsére számos olyan lehetőséget találhat, amikkel óvhatja a pénztárcáját, de mégis remekül érezheti magát. A jó hír pedig, hogy hamarosan a pénzügyi helyzete is rendeződik.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az elkövetkezendő napok arról fognak szólni, hogy mások problémáit oldja meg. Egy közeli barátjának fontos ügyben lesz szüksége segítségre, ön pedig kérdés nélkül ott lesz és támogatni fogja. Vigyázzon azonban, hogy ne használja ki mindenki azt, hogy jóindulatú és segítőkész.

Bak (12.22.–01.19.)

Rendbe kell tennie a gondolatait, mert a szerelmi élete nagyon bonyolult az elmúlt napokban. Sok meghívást kap a hétvégén, de addig ne menjen nagy társaságba, amíg nem rendezte le a dolgokat saját magával. Egy kis magány csodát tehet, bízzon ebben! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy fontos személy fog megjelenni az életében. A múltban nagyon közel álltak egymáshoz, de ez az évek alatt megváltozott. Most azonban megint lesz valami, amit egymástól kell megtanulniuk. Talán különös érzés lesz újra látni egymást, de pontosan tudja, hogy minden okkal történik.

Halak (02.19.–03.20.)

Fantasztikus híreket fog kapni a hétvégén. Az élete fenekestül felfordulhat, de jó értelemben. Egy új karrierlehetőség vagy pénzügyi változás fel fogja dobni a napjait, és természetesen a barátai és a családja is önnel együtt fog örülni. Most igazi fordulatok jönnek! 

(Kiemelt kép: Shutterstock)