Hétvégi horoszkóp, 2024. július 20-21.: az Ikrek kockáztathat, ha akar, a Halak a gyerekkorára emlékezik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a július harmadik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. július 19., 20:06

Szerző:

Újabb kánikulai víkend kezdődik, de lehet, hogy a hőség legrosszabbján hamarosan túl leszünk – egészen más típusú előrejelzést tartalmaz azonban a hétvégi horoszkóp. Ha legörget a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, megtalálja, mit üzennek önnek erre a két napra a csillagok. És ne feledje: várjuk vissza holnap is a friss hírek mellé asztrológiai összeállításokkal itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban.

Kos (03.21.–04.19.)

Felkavarja egy véletlen találkozás egy olyan személlyel, akit nem ismer, és akit most sem fog megismerni: egy futó találkozás lesz ez. Lehet, hogy egy híresség az illető vagy valami más különleges tulajdonsága lesz az, ami annyira megragadja és inspirálja majd önt. Ne engedje el az ekkor keletkező érzéseit-benyomásait, hanem raktározza el őket a szívében!

Bika (04.20.–05.20.)

Az az érzése lesz többször is a hétvégén, hogy az eseményeknek a szélén van, nem a középpontjában. Érdekes megfigyelni, hogy ez néha kicsit elkedvetleníti, máskor viszont kifejezetten jó érzés. Jó néha nem főszereplőnek, hanem megfigyelőnek lenni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem könnyű dilemmával kell szembenéznie a hétvégén: egy olyan szituációba kerül, ami a jelenlegi helyzetben sem éppen rossz, de némi munkával-kockáztatással még sokkal jobb is lehetne. Mit tesz – beéri azzal, ami van, vagy még többre vágyik? Hallgasson a szívére és döntsön okosan!

Rák (06.22.–07.22.)

Roppant fontos hétvége ez a Rák csillagjegy szülötteinek, életre szóló élményeket szereznek majd szeretteikkel közösen: és jól teszik, mert erre valók a júliusi hétvégék! A Rák számára különösen kedvező most a csillagok állása, mert úgy fogja tudni megélni ezeknek a pillanatoknak az örökre szóló mivoltát, hogy közben fel tud oldódni a jelenben. Ne gondolja túl, legyen benne, legyen önmaga, élvezze – lesz mit!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Úgy érzi, egy sűrű erdőbe jutott az életben, ezen a hétvégén különösen. De pont attól sűrűek ezek a napok, hogy a nehézségek mellett tele lesznek izgalmakkal és szépségekkel is. És éppen, mivel sűrű, sosem tudhatja előre, mikor jut ki belőle.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ha negatív érzések gyötrik ezen a hétvégén, az azt jelenti, hogy olyasmikre koncentrál, amiket elszalasztott lehetőségekként él meg. Egyedül nem fog tudni kitörni ebből az attitűdből, de szerencsére menni fog ez, ha beszél róla valakivel – vagy esetleg nem is róla, hanem valami teljesen más témáról. Egy mély beszélgetés sok mindent rendbe tesz önben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez a hétvége olyan lesz, mint a sósmogyoró nassolása: minél többet eszik, annál többre vágyik, amíg egyszer csak minden átmenet nélkül, hirtelen elege nem lesz az egészből. Persze, egy ilyen nyári hétvégén nem feltétlenül tragédia, ha az ember enged a vágyainak, de nem vezet sehova, ha rendszeresen a lovak közé dobja a gyeplőt.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegy szülötte számára ezen a hétvégén különleges szerephez jut a hetes számjegy. Figyelje meg különösen azt a szituációt, amikor a hetes szám jelenik meg: a hétvége legfontosabb eseménye ekkor esik majd meg.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Magukkal sodorják önt ennek a hétvégének az eseményei, és pontosan erre való a nyár: hogy tegyen, menjen, együtt legyen másokkal. De ezen a hétvégén különösen fontos, hogy a nagy zenebonában befelé is figyeljen: hallgassa meg saját testét és lelkét, ne tévessze szem elől, hogy éppen mi zajlik önben!

Bak (12.22.–01.19.)

Tombol a nyár, és nem a hőség az egyetlen kihívás, amivel ezen a hétvégén szembe kell néznie. Szerencsére veleszületett találékonysága és kitartása átsegíti ezeken a pillanatokon, így marad idő és lehetőség igazi kikapcsolódásra is.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ezen a hétvégén végre összetörik egy üvegfal, ami ön és egy másik személy között lehetetlenítette el a kommunikációt hosszú ideig. Persze nem teljesen magától történt mindez: érdemes megfigyelnie, miért vált pont most lehetségessé, hogy önök ketten közel kerüljenek egymáshoz.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hétvége gyerekkora nyarait fogja idézni több szempontból is. Hajlamos a „régen minden jobb volt”-attitűdre, és bár szép dolog az emlékeket megőrizni, ne hagyja, hogy ez meggátolja abban, hogy értékelje a jelen szépségeit! Merthogy nagyonis vannak szépségei – lássa meg őket, és tíz év múlva majd erre a nyárra fog nosztalgiával visszaemlékezni!

(Kiemelt kép: Pexels/Andrea Piacquadio)