Hétvégi horoszkóp, 2024. augusztus 31-szeptember 1.: A Kos romantikus napokra számíthat, a Baknak őszintének kell lennie

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napokban a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 30., 20:00

Szerző:

Ön is kíváncsi rá, mi jön az elkövetkezendő napokban? Itt a hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Romantikus időszakra számíthat. Próbálja megtörni a jeget, ha egy titokzatos idegennel randevúzik, ugyanis egy kis humor mindig segíthet közelebb hozni az embereket egymáshoz. Azonban szánjon időt arra is, hogy kipiheni a hét fáradalmait.

Bika (04.20.–05.20.)

Több drámába is belekeveredhet a hétvégén, de próbálja meg kivonni magát, amennyire csak lehetséges. Inkább szánjon időt arra, hogy a szeretteivel és a barátaival van, akik támogatják önt mindenben. Meglátja, hogy valami nagyon szerencsés dolog is fogja érni önt. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

 A jól begyakorolt párbeszédek ellen másoknak nehéz lesz érvelniük, bár kiélezett szellemességed segíthet eligazodni az olyan témákban, amelyek váratlanul érik önt. Ez az időszak alkalmas arra, hogy elismeréseket kapjon a csodálatos ötleteiért, és élvezheti a dicséretet. 

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvége különösen pompás lesz most.  Minden egyes pillanat kiélvezése óriási hatással lesz a szívére és az elméjére. A párja pedig egy olyan kérdéssel lepheti meg, amire egyáltalán nem számított, de az biztos, hogy izgatottá fogja tenni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem sok minden állhat az útjába a hétvégén. Számos olyan programot fog találni, ami által a céljaihoz is közelebb kerülhet, hiszen lehetősége lesz tanulni és fejlődni. Emellett pedig egy régi ismerős felbukkanása kavarhatja fel az állóvizet. Izgalmas időszak jön! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Rejtett igazságok is napvilágra kerülhetnek, és a barátok is szívesebben bízzák önre a titkaikat. Fontolja meg azonban, hogy biztos minden terhet önnek kell-e cipelnie vagy itt az ideje, hogy meghúzza a határokat a szeretteivel. Ne féljen megmondani, ha valami nincs rendben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Sok választási lehetősége lesz a hétvégén programok terén. A legjobb, ha a szívére hallgat. Közben megismerkedhet valakivel, aki fontos szerepet kaphat az életében, és talán még szerelem is kialakulhat kettejük között. Ne féljen felvállalni az érzéseit!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hallgasson a megérzéseire, mert most a hétvégén szüksége lesz rájuk. Meg kell értenie, hogy a jó dolgok ott vannak az orra előtt, de sokszor a panaszkodás miatt nem látjuk őket. Szerencsére van valaki a környezetében, aki segít emlékezni a pozitív dolgokra.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Itt az ideje, hogy arra fókuszáljon, amire a szíve leginkább vágyik. Minél többet fektet az álmaiba, annál lelkesebbek lesznek a csillagok, hogy teljesítsék azokat. A szerelmi élete szintén középpontb kerül a hétvége során, nagy meglepetésekben is része lehet.

Bak (12.22.–01.19.)

Legyen őszinte azzal kapcsolatban, hogy mit szeretne tenni, és kivel szeretne együtt lenni. Tökéletes az időzítés arra, hogy közvetlen és egyenes legyen másokkal. Közben pedig engedje el azokat a dolgokat, amik a lelkét nyomják, és beengedheti az újat. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az életében nem lesz hely másnak, csak a harmóniának és a szeretetnek a napokban. A családjával töltött idő feltölti majd, és emellett a barátai is fontos dolgokkal lephetik meg. Vigyázzon azonban, hogy ne gondoljon most is a munkára, csak önmagára fókuszáljon.

Halak (02.19.–03.20.)

Hozza ki a legtöbbet a hétvégéből, hogy szervezetten elintézi a hétvégi teendőket, házimunkát vagy projekteket. Szerencsére könnyű lesz hozzáférni a hatékony oldalához, és büszke lehet a munkájára. Fontos azonban, hogy a barátait is keresse fel, akik már nagyon h hiányolják.

(Kiemelt kép: Shutterstock)