Hétvégi horoszkóp, 2024. augusztus 24-25.: a Kosnak emlékezetes hétvégéje lesz, a Vízöntő drasztikus fordulatot él át

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre augusztus negyedik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 23., 20:06

Szerző:

Ez lesz az utolsó teljes egészében augusztusi víkend, a jövő hét vasárnap már szeptember elseje – de ez még egy minden ízében nyári és kánikulai hétvégi horoszkóp! Olvassa el, hogy mik a kilátások erre a két napra, és semmiképpen se feledje, hogy várjuk vissza a hétvégén is a friss hírek mellé asztrológiai összeállításokkal itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos egy szép, szerencsés és emlékezetes hétvégére számíthat. Lesz valaki, aki nagyban felelős a hétvége pozitív dolgaiért, legyen hát hálás az illetőnek! Ez a két nap egyébként a sport és a tánc energiáját hozza az ön életébe, szóval legyen a szabadban, illetve mozogjon, amennyit csak tud!

Bika (04.20.–05.20.)

Hamarosan sok minden megváltozik majd, és bár a hétvégén már érezhető lesz a változás előszele, egyelőre még minden a régiben, minden a megszokott mederben folyik. Nézze azzal a szemmel az eseményeket, kedves Bika, hogy hamarosan tovább kell majd lépni, hogy egyszer ezt is, mint mindent, el kell majd engednie. De addig: fogadja el, örüljön neki, vegye részt benne, hiszen most szép a nyár!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy üzenet vagy telefonhívás rengeteg dolgot megváltoztat. A hír, amit kapni fog pozitív és negatív lesz egyben, leginkább attól függ majd, hogy ön hogyan áll hozzá a szituációhoz. Ha úgy érzi, el van veszve, kérjen segítséget a barátaitól, ott lesznek ön mellett a bajban!

Rák (06.22.–07.22.)

Ezen a hétvégén valaki nem mond el önnek valamit, kedves Rák, és hiába is kutakodik-érdeklődik, ez az információ egy ideig még rejtve fog maradni ön előtt, mivel nincs még itt az ideje, hogy megtudja. Megérzése azonban lesz, de fontos, hogy tudja, hogy a sejtése nem pontos, egyelőre nem is lehet pontos!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Akadályokba ütközik a hétvégén és ez az egójának egyáltalán nem fog jót tenni. Meg kell tanulnia, hogy sajnos vannak olyan élethelyzetek, amikor úgy érezzük, hogy semmi nem jön össze, de nem az a megoldás, hogy megfutamodunk. Ha valami nem sikerült, fusson neki újra!

Szűz (08.23.–09.22.)

Több lehetőséget is kínál önnek az élet a hétvégén! Fontos azonban, hogy az ismeretlentől való félelem miatt ne szalassza el ezeket a dolgokat, mert később megbánhatja. Higgye el, hogy megérdemli a boldogságot és az örömet az életében. Legyen nyitott, egy fontos találkozás várja!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan hétvége ez, amilyenben ezután hosszabb ideig most nem lesz többet része. Próbálja meg tehát a maximumot kihozni ebből a két napból és élvezni a családja és a barátai társaságát! Az estéket azonban szánja arra, hogy feltöltődik és pihen!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hétvégén sem tudja elengedni a munkahelyi-anyagi gondokat, de szerencsére ezt a barátai is hamar észreveszik és máris ott lesznek önnek, hogy segítsenek ellazulni. Élvezze ki ezeket a pillanatokat, mert később bánni fogja! Egyetlen munkahely sem ér annyit, hogy a mentális egészsége is veszélybe kerüljön.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Briliáns ötlete támad a hétvégén! Ez tényleg olyan lesz, amire még a barátai és a családja is azt mondják, hogy ha bejön, akkor igazán pozitív változásokat hozhat. Ne feledje azonban, hogy az ötletek megvalósításáért tenni kell és ki kell vennie a részét a kemény munkából a siker érdekében!

Bak (12.22.–01.19.)

A hétvégén lehetősége lesz arra, hogy rendbe tegye a kapcsolatait. A családjában és a baráti körében is volt konfliktus, de szerencsére egyik sem akkora méretű, hogy egy őszinte beszélgetéssel ne lehetne megoldani. Az érintett személyek szintén nyitottak lesznek a békülésre.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Drasztikus, és sokak által nem várt fordulatot hoz a hétvége: egy negatív dolog pozitívba fordul majd át. Ez igazán széppé varázsolja a hétvégéjét. Csak egyről ne feledkezzen meg: tegyen a fizikai és mentális egészségéért is, pihenjen pihentetően és aktívan egyaránt!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy életre szóló élményt tartalmaz majd ez a hétvége, de lesz benne pihenés, versengés és egy igen tanulságos konfliktus is. Nem egy világraszóló drámát jelez előre a horoszkóp, csak egy kisebb nézeteltérést, amiből mégis rengeteget tanulhat a világról, illetve arról, hogyan mennek a dolgok mostanában.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)