Hétvégi horoszkóp, 2024. április 6-7.: Az Ikrek nem tud őszinte lenni, a Halaknak fontos döntést kell meghoznia

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. április 5., 20:00

Szerző:

Itt az április! Mutatjuk, mit ígér önnek a hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Remek időszak elé néz. Biztosra veheti, hogy a hétvége csodálatos hangulatban fog telni, és sokkal vidámabban tekint majd az új hét elé. Fontos azonban, hogy a pihenésre is maradjon ideje, mert könnyen kimerültséghez vezethetett a rengeteg munka.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy régi ismerősével való találkozás rávilágíthat valamire, amivel kapcsolatban mostanáig a sötétben tapogatózott. Lehetséges, hogy ez a felismerés először fájdalmas lesz, de később hálás lesz azért, amiért felnyílt a szeme, és sokkal tisztábban láthatja a dolgokat.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem tud őszinte lenni egy barátjával, ám ez a hétvégén akár egy konfliktusba is átmehet. Fontos, hogy inkább legyen brutálisan őszinte, de ne áltassa a másik embert olyan dolgokkal, amelyeket valójában nem fog megtenni.  Ez a barátságukra is rámehet.

Rák (06.22.–07.22.)

Nincsenek igazán aktív napjai, sőt kicsit betegnek is érezheti magát, de inkább kimerültségről van szó. Szánjon időt arra, hogy pihen és csak saját magával foglalkozik, ne törődjön a rosszindulatú emberekkel, mert tényleg rá fog menni az egészsége.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A párjával a hétvégén igazán közös nevezőn lesznek, és lehetőségük nyílik arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt. Egy fontos téma is szóba kerül, amit mostanáig nem tudtak megbeszélni, de most mindent tisztáznak. Élvezzék ki a hétvége lehetőségeit, és kiránduljanak is egyet!

Szűz (08.23.–09.22.)

Elképesztő napokra számíthat! A családjával és a barátaival is sikerül minőségi időt együtt töltenie, ami jó hatással lesz a mentális egészségére. Nos, ne is gondolkodjon most a munkán, inkább szánja ezt a két napot arra, hogy tényleg kipiheni magát.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy régi barát szeretne visszatérni az életébe, de egyelőre nem tudja eldönteni, hogy örül-e neki, vagy sem. Adjon neki egy esélyt a dolognak és azzal semmit sem veszíthet. Már egy közös kávézás során is letudja majd szűrni, hogy mik az illető szándékai és érdemes-e foglalkozni vele a jövőben. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nagyon-nagyon szeretné, hogy ez a hétvége a lehető legtökéletesebben sikerüljön, azonban pont ezért mindenben észreveszi a legapróbb hibát is. Kicsit lazítson és inkább élvezze ki a szabadidőt és azt, hogy a szerettei körében lehet. Ne bosszankodjon felesleges dolgokon. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy esemény vagy egy másik személynek a példája a napokban rádöbbenti önt arra, hogy, mire vágyik igazán. Most már egyenes út vezet a céljaihoz, csupán kitartónak kell lennie, és fontos, hogy ne mások elvárásainak megfelelően élje az életét, mert akkor csalódás fogja érni.  

Bak (12.22.–01.19.)

Érdekes helyzetbe kerül a hétvégén. Valaki, akinek ön már többször is az eszébe jutott az utóbbi időben, most hirtelen felbukkan majd, és azt is rögtön bevallja majd, hogy mit keres az életében. Izgalmas napokra számíthat, az biztos, hogy egy percet sem fog unatkozni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ha jelenleg álláskereső, akkor sokkal céltudatosabb lesz azzal kapcsolatban, milyen munkát szeretne a jövőben. A jó hír, hogy a hétvégén találhatja meg egy lehetőség, amire már nagyon régóta vágyott. Ne aggódjon, a szakmai siker nem fogja elkerülni az idei évben.

Halak (02.19.–03.20.)

A hétvégén egy fontos döntést kell meghoznia, de nem fog könnyen menni! Álljon a sarkára és ne hagyja, hogy mások befolyásolják a fontos döntésében. Azonban a napokban egy olyan esemény történik, ami segíteni fog önnek abban, hogy megtalálja a helyes utat.

(Kiemelt kép: Shutterstock)