Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 30 - október 1.: a Ráknak igent kell mondania, a Nyilasnak drága lesz a hétvége

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 29., 20:34

Szerző:

Lássuk, hogy mi vár önre a hétvégi horoszkóp szerint. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nyugodtan vállalja a rizikót, mert a hétvégén szerencséje lehet, ha elég bátor. Viszont, ha nem vág bele, akkor nagyon bánni fogja, hogy kihagyott egy lehetőséget, amiből bármi, de tényleg bármi lehetett volna. Meglátja, hogy most egy nagyon jó nyerő szériája lesz.

Bika (04.20.–05.20.)

Csakis önön múlik, hogy ez a néhány nap békében és harmóniában telik majd a párjával, vagy veszekedéssel és sértődéssel töltik az időt. Akár egy romantikus hétvége is kerekedhetne belőle, de ehhez az kell, hogy mindketten egy kicsit visszavegyenek. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem a mostani hétvége lesz a legalkalmasabb arra, hogy minden problémáját megoldja, sőt csak ronthat a helyzeten. Inkább szánja arra ezeket a napokat, hogy feltöltődik, és egy kicsit a testi-lelki egészségét helyezi a figyelem középpontjába. 

Rák (06.22.–07.22.)

Mondjon igent mindenre, legyen bátor és kísérletező. Nem fogja elhinni, hogy mennyivel más lehet minden, ha egy kicsit a kételkedést maga mögött hagyja. Teljesen új oldalát fedezheti fel, ha ezen a hétvégén leszámol a rossz szokásaival, félelmeivel, amik csak visszatartják.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nehéz napok elé néz, és azt érzi, hogy nem kapja meg a minimális támogatást sem azoktól az emberektől, akiknek ön ellenkező esetben azonnal a segítségükre sietni. Lehetséges, hogy tanulságos napok lesznek ezek azzal kapcsolatban, hogy kik az igazi barátok az életében.

Szűz (08.23.–09.22.)

Fizikailag nagyon jól bírja a megterhelést, viszont szellemileg még mindig nagyon kimerült. Jön a hétvége, muszáj többet pihennie, mint az utóbbi időben, mert meglátja, hogy hamarosan az egészsége is rámehet erre. Olvassa ki a kedvenc könyvét vagy sétáljon egy nagyot!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem lehet az, hogy az utóbbi hetekben ön volt az, aki mindig alkalmazkodott a párjához. Ebből a hétvégén nagy vita lehet. Ideje, hogy a sarkára áll, és megmondja, hogy ön mit szeretne ettől a kapcsolattól. A barátai is látják, hogy egyre rosszabb passzban van.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Vigyázzon, ha azon kapja magát a hétvégén, hogy valakinek tanácsokat osztogat: könnyen úgy veheti az illető, hogy ön kritizálja őt. A legjobban teszi, ha csak akkor ad tanácsot bárkinek, ha kérik, és akkor is megpróbál kedves és megértő maradni, de az igazság az, hogy nem mindig tudunk segíteni. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem fogja olcsón megúszni ezt a hétvégét, és ez frusztrálni fogja. Nos, gondoljon arra, hogy ne bánjon olyan pénzt, amit már elköltött. A későbbiekben majd megtanulja, hogy jobban be kell osztania vagy átgondolnia. A jó hír, hogy a napokban, úgy is szerencse vár önre a pénz horoszkóp szerint. 

Bak (12.22.–01.19.)

Felkavarja egy véletlen találkozás egy olyan személlyel, akit már nagyon régen nem látott. Ne hagyja, hogy a dolog negatívan érintse, sőt lehet arról van szó, hogy ez a kapcsolat nem kapott valódi lezárást, de most itt lehet a lehetőség rá. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Akadályokba ütközik a hétvégén és ez az egojának fog a legjobban fájni. Meg kell tanulnia, hogy sajnos vannak olyan élethelyzetek, amikor úgy érezzük, hogy semmi nem jön össze, de nem az a megoldás, hogy megfutamodunk. ha valami nem sikerült, akkor próbálkozhat újra.

Halak (02.19.–03.20.)

Elképesztő ötlete támad a hétvégén! Ez tényleg olyan lesz, amire még a barátai és a családja is azt mondják, ha bejön remek pénzkeresési lehetőség. Ne feledje azonban, hogy az ötletek megvalósításáért tenni kell és a kemény munkából is ki kell vennie a részét a siker érdekében. Semmiképp se adja fel! 

(Kiemelt kép: Shutterstock)