Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 2-3.: az Oroszlán visszaigazolást kap, a Vízöntő egy hosszú sztori szereplőjévé válhat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szeptember első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 1., 20:06

Szerző:

Itt van az ősz, itt van újra, és itt van az első szeptemberi hétvégi horoszkóp is! Olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Tanúja lesz annak, hogy valaki szántszándékkal és nyíltan megszeg egy általánosan elfogadott szabályt. Különösen offenzívnak találja ezt a rendbontást, és nem véletlenül: természetes, ha némi félelmet kelt önben, ha azt látja, hogy bármit meg lehet csinálni, bármilyen szabályt át lehet hágni. Ne pánikoljon azonban, mert még a hétvégén meglátja majd, hogy az univerzum megtalálja a módját a rend és egyensúly helyreállításának.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy fontos személy fog megjelenni az életében. A múltban nagyon közel álltak egymáshoz, de ez az évek alatt megváltozott. Most azonban megint lesz valami, amit egymástól kell megtanulniuk. Furcsa lesz újra találkozni, de ne feledje, hogy okkal történik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Fogja fel ez az hétvégét úgy, mint amikor letétet helyez el a bankban, kedves Ikrek! Mos annak az ideje jött el, amikor minél többet tesz meg saját magáért és szeretteiért, annál többet fog visszakapni – de csak bizonyos idő eltelte után. A nyár az azonnali örömök, a jelen pillanat megélésének ideje volt, most a csillagok arra hívják önt, hogy szenteljen két napot az előretekintésnek, meglátja, megéri.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan személyt rendel ön mellé egy időre a sors ezen a hétvégén, aki szavaival, gesztusaival, sőt, puszta létével is engedélyt ad önnek arra, hogy ön saját maga legyen. Talán korábban nem is gondolt arra, hogy egy ilyen engedély mennyire sokat tud jelenteni, pedig elvileg nem kéne, hogy szüksége legyen rá. De akárhogy is, most megkapja, éljen hát vele, tegye félre a nem önnek való szerepeket, legyen kompromisszummentes, igazi, kedves, szeretettel teli önmaga!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Hatalmas visszaigazolást, megerősítést kap a hétvégén az Oroszlán. Ezek után tegye félre a kétségeket, lássa meg, hogy önbizalmának igenis van alapja, méghozzá olyan alapja, ami ennél még többet is elbírna. Jól gondolta, jól gondolja, jó irányba indult, szóval hajrá, tovább, előre!

Szűz (08.23.–09.22.)

A hétvégéje jó részben arról fog szólni, hogy mások problémáit oldja meg. Egy közeli barátjának fontos ügyben lesz szüksége segítségre, ön pedig kérdés nélkül ott lesz és támogatni fogja. De amennyi pozitívumot ad a hétvégén a világnak, annyit vissza is kap még ezen a hétvégén: egy szép meglepetés is várja önt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egyvalami hiányozni fog a hétvégéből, és megváltoztathatatlan tény, hogy enélkül a panel nélkül nem lehet tökéletesre felépíteni a házat. Az viszont az ön döntése, hogy mire fókuszál: a hiányzó panelre, vagy arra, hogy a meglévő elemekből minél szebb, kényelmesebb és otthonosabb hétvégét építsen magának? Erőfeszítéseit, kreativitását bőkezűen jutalmazza majd a sors!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Mintha parkolópályán lenne a hétvégén, úgy érzi, mintha valaki félretette volna önt, nem kap annyi figyelmet, amennyit szeretne. Mint az életben mindennel, ezzel is két dolgot tehet: vagy elfogadja, vagy megpróbál tenni ellene. Vagy ebben az esetben van még egy lehetőség: nézzen körül egy kicsit jobban, mert ezekben a napokban nyílik egy új kiút erről a parkolópályáról másfelé!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas hétvégéjében fontos szerepet kap egy nő, valakinek a szerelme vagy a felesége. Ettől a nőtől olyan információt hall, amiről az intuíciója segítségével azonnal tudni fogja, hogy egyszer fontos lesz, még akkor is, ha egyelőre nem feltétlenül világos, hogy miért. Emlékezzen erre a nőre, és jegyezze meg, mit hall tőle, mert nem csak a megérzése!

Bak (12.22.–01.19.)

Rendkívüli dolgoktól-eseményektől mentes hétvége vár a Bakra. Talán ön is érzi: ezúttal (is) pontosan azt kapja az univerzumtól, amire igazán szüksége van. Kétszeres gyógyítóereje van most önre a pihenésnek, kikapcsolódásnak, belső békének.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valamiről megfeledkezik egy önhöz igen közel álló személy... vagy a hétvégén fel fog merülni önben a gyanú, hogy az illető talán szándékosan hagyja figyelmen kívül ezt a bizonyos dolgot. Az ön döntése, hogy figyelmezteti-e az illetőt, de ha így tesz, legyen rá felkészülve, hogy hosszú időre a szereplőjévé válik ennek a sztorinak!

Halak (02.19.–03.20.)

Valaki az ön környezetében igencsak be van sózva, de izgalmát próbálja titkolni. Az ő számára nagy esemény közeleg, és a hétvégén megtudhatja, hogy ki ez az illető és talán azt is, minek a bekövetkezését várja ő: ez az esemény önre is hatással lesz!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Juice Flair)