Hétvégi horoszkóp, 2023. november 18-19.: a Rák először találkozik egy fontos személlyel, a Szűz változtatni tud valamin, ami rögzült

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre november harmadik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. november 17., 20:06

Szerző:

Nézzük máris a hétvégéi horoszkóp hétvégi horoszkóp előrejelzését! Ha elolvasta, mit ír önnek a most következő két napra, ne felejtse, hogy egész hétvégén várjuk vissza a 168.hu-n a Horoszkóp rovattal, ahol a friss hírek mellé mindig talál új asztrológia összeállításokat!

Kos (03.21.–04.19.)

Valaki átveri önt, vagy legalábbis megpróbálja átverni önt, de lebukik a hazugsággal. Érthető, hogy megbántva érzi magát, de ingerültség helyett inkább próbálja meg a lehető legnyugodtabban kezelni a helyzetet! Természetesen ne hagyja szó nélkül a történteket!

Bika (04.20.–05.20.)

Csodás hétvégét ígér a horoszkóp a Bikának! Ragadjon meg minden alkalmat, mert csodálatos élményekben lesz része, valamint végre úgy érzi majd, hogy értékelik az erőfeszítéseit, elismerést kap a tehetsége, odafigyelése. Olyan dolgokat is sikerül elrendeznie, amik mostanáig problémát jelentettek az életében.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nyugodtan kapcsolódjon ki ezen a hétvégén, mert minden a helyére került, és eljött a pihenés ideje. Ne felejtsen a barátaira is időt szánni, van különösen egy személy, aki már nagyon hiányolja az ön a társaságát. Együtt a legjobb!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák ezen a hétvégén találkozik először egy olyan személlyel, aki később igen fontos szerepet kap majd az életében. Most talán még nem is sejti, hogy ezzel a valakivel különösebb dolga lesz még az életben, de hoz majd pár olyan fordulatot a sors, amikor eszébe fog jutni ez a hétvége. Igen, ez volt az, amikor...!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán egyébként kellemes, általában pihentető, de néha kicsit fárasztó hétvégéjére rendkívüli hatással lesz egy olyan személy, akivel még sosem találkozott személyesen. Sőt, az is lehet, hogy az illető nem is tud az ön létezéséről, a cselekedetei-mondatai azonban mégis hatással tudnak lenni önre.

Szűz (08.23.–09.22.)

Túlságosan berögzült a viszonyuk valakivel az ön közvetlen környezetében. Nem könnyű a változás, de muszáj lesz módosítaniuk a jelenlegi szokásaikon, mert ez a helyzet egyikőjüknek sem jó. Üljenek le és beszéljék át a problémákat, ugyanis csak együtt találhatják meg a megoldást, de ehhez kompromisszumok is kellenek!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Van egy szükséglete, amit az utóbbi időben elhanyagolt és/vagy elfojtott. Ne várja, hogy könyörögjenek önnek, de ha ön is akarja, akkor ezen a hétvégén lehetősége nyílik arra, hogy személyiségének azzal az oldalával is foglalkozzon, amire kevesebb időt-energiát-figyelmet szánt az utóbbi időben.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fáradtnak érzi magát, de szerencsére nem kell majd nagy erőfeszítéseket tennie, ezen a hétvégén jól jön a megérdemelt pihenés. Valaki egy fontos dologról szeretne beszélni önnel, de nem biztos, hogy szóba hozza a témát, mindenesetre ha közeledik önhöz valaki, készséges és ítélkezésmentes attitűddel tudja elérni, hogy az illető megnyíljon önnek.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan vallomást fog hallani, amitől leesik az álla. Nem számít rá, hogy ez az illető így érez, illetve így gondolkodik, de fontos, hogy ne legyen vele kapásból elutasító még akkor sem, ha egyáltalán nem ért egyet, vagy helyteleníti ennek a valakinek az álláspontján. Könnyen sértődés lehet a dologból.

Bak (12.22.–01.19.)

Nagyon nehezen tud megnyílni egy barátjának, aki pedig elég erősen próbálkozik. A legjobb, amit tehet, ha megérteti az illetővel, hogy a bizalom nem egy olyan dolog, ami egy pillanat alatt létrejön. Ne érezze rosszul magát, mert nem halad olyan tempóban, mint a másik. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nagyon motiválatlannak érzi magát, ami a hétvégén szerencsére nem különösebb tragédia, de egy ismerős felbukkanása új lehetőségeket hoz. Egy olyan ötletet vagy ajánlatot fog kapni, amire már régóta vágyott, és ha úgy érzi, nem csinált eleget az utóbbi időben, érdemes utánamennie ennek a lehetőségnek.

Halak (02.19.–03.20.)

Valaki figyelmességével és kedvességével lepi meg önt. Legyen ön is egy kicsit lelkesebb, az illető ugyanis így szeretne jóvá tenni valamit, ami szerinte félrement az elmúlt napokban. Nem verseny ez, de általános igazság, hogy figyelmességből és kedvességből minél több van, annál jobb!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Pressmaster)