Hétvégi horoszkóp, 2023. július 29-30.: a Ráknak átszervezik a programjait, a Halak és a párja egymásra találnak

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen a hétvégén a horoszkóp szerint. 

2023. július 28., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, mit ígér a hétvégi horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

Fantasztikus napok elé néz, ugyanis egy olyan helyzetbe kerül, ahol be kell bizonyítania a szeretteinek a rátermettségét egy fontos dologra. Az biztos, hogy senkinek sem fog csalódást okozni, és jó pár dicsérő szót begyűjt az elkövetkezendő időszakban.

Bika (04.20.–05.20.)

Összetűzésbe keveredik a párjával, de ha nem kötnek kompromisszumot, akkor erre a vitára az egész hétvégjük rámehet. Próbáljanak meg higgadtak maradni, ugyanis mindkettőjük véleményében van igazság, de a megoldást csak együtt találhatják meg. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Végre eljön a kikapcsolódás és a szórakozás ideje! Érthető, hogy inkább csak punnyadna, de érdemes igent mondani a barátok ajánlatára, mert olyan élményekben lehet része, amelyek egy életre fognak szólni, és különleges embereket ismerhet meg. 

Rák (06.22.–07.22.)

Nem lesz jó kedve, amikor megtudja, hogy valaki az egész hétvégi programját átszervezte. Nos, a legjobb, amit tehet, ha nem hagyja magát, és szóvá teszi, ha önnek ezek a változtatások egyáltalán nem okésak. Ne alkudjon meg semmiképp sem! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kellemetlen helyzetbe kerül egy barátja előtt, ezért jobban teszi, ha hazugságok előtt inkább az igazságot mondja akkor is, ha ez esetleg fájhat az illetőnek. A végén meglátja, hogy az őszinteséggel sokkal többre fog menni ebben az esetben.

Szűz (08.23.–09.22.)

Hiába hétvége, úgy tűnik, hogy rengeteg dolga van, és a munka sem hagyja nyugodni. Fontos azonban, hogy megtalálja az aranyközéputat, mert ha túlságosan kifárad, akkor már hétfőre úgy le lesz merülve, hogy abból jó dolog nem sülhet ki. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Megismer egy titokzatos idegent, aki azonnal le fogja venni a lábáról. Vigyázzon azonban, mert könnyen lehet, hogy az illető egy súlyos titkot tartogat magában, aminek egyikőjük sem fog örülni, amikor kiderül. A kérdés már csak az, hogy mennyire tud bízni majd. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A párjával boldogabbak lesznek, mint valaha, sőt lehet, hogy most a hétvégén határozzák el, hogy a kapcsolatukat egy újabb szintre emelik. Legyen résen, mert nem mindenki fog örülni a környezetében a boldogságuknak, és megpróbálhat keresztbe tenni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy személyes probléma végre a hétvégén megoldódik, ezért sokkal pozitívabban fogja látni a világot, és végre lesz ideje saját magára és a szeretteire is. Szervezzen progamokat, ötleteljen kicsit, ugyanis mások is értékelni fogják, ha ön is fektet időt és energiát abba, hogy minőségi időt töltsenek együtt. 

Bak (12.22.–01.19.)

Komoly lehetőséget fog kapni a hétvégén, ami mindent megváltoztathat. Először habozni fog, de szerencsére a barátai és a rokonai mindenben segíteni fognak, hogy ne féljen meghozni élete egyik legnehezebb, de legjobb döntését. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Benne lehet a pakliban, hogy a hétvégén nem tudja a legjobb formáját hozni, ugyanis teljesen kimerült az elmúlt napok miatt. Amennyire teheti szánjon időt arra, hogy pihen és feltöltődik, nem kell mindig száz százalékot nyújtania mindenhol. Gondoskodjon saját magáról!

Halak (02.19.–03.20.)

A párja olyan dolgot fog tenni, ami teljesen meglepi önt, de nem negatív értelemben. Most jön el az az időszak, amikor sokkal nyitottabban tudnak beszélgetni az érzéseikről mindketten, és ezáltal sokkal közelebb kerülnek egymáshoz.

(Kiemelt kép: Shutterstock)