Hétvégi horoszkóp, 2023. február 4-5.: a Rák fellélegezhet, a Halaknak új kalandban lesz része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre az első februári víkenden a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. február 3., 20:06

Szerző:

Elérkezett az első februári hétvége, mutatjuk az aktuális hétvégi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Sokat agyal olyan dolgokon, amikre nincs ráhatása, nem tud rajtuk változtatni. Ez rengeteg energiáját elviszi, és azokra a feladatokra viszont már kevésbé tud koncentrálni, amik valóban fontosak lennének. Ez a hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy átállítsa a fókuszt, és elengedje mindazt, amit hiába cipel magával.

Bika (04.20.–05.20.)

Általában két lábbal áll a földön, de most teljesen elsodorják az érzelmei és nem bír, vagy legalábbis nem hajlandó racionálisan gondolkodni. Élje át most ezeket a viharokat-szenvedélyeket, menjen keresztül mindenen, amin keresztül kell, aztán majd következik egy nyugisabb periódus.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hétvége rengeteg szempontból a hét meghosszabbítása lesz: a hét közben felmerült problémák áthúzódnak a víkendre is, de ami széppé tette az elmúlt öt napot, azt a következő kettőben is élvezi majd. Egy-két dolog mozdul csak majd, de az állandóságnak szintén megvan a maga szépsége, szóval most élvezze ki ezt! A jövő héten majd új fejezet kezdődik.

Rák (06.22.–07.22.)

Mostanában sokkal sötétebben látja a helyzetét, mint amilyen valójában. A hétvégén azonban sikerül végre megszabadulnia néhány problémától, ami nyomasztotta, és végre fellélegezhet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez most egy ilyen időszak: családi dráma árnyékolja be a hétvégéjét, ami annak ellenére is az eszébe jut, hogy csak közvetve érintett bennük. Igyekezzen minden értelemben távolságot tartani, amekkorát csak lehet!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egészen addig nem kerülhet tökéletes összhangba a környezetével, amíg nem békül ki saját magával. A hétvégén tegyen rendet a saját fejében és lelkében, és csak azután foglalkozzon a barátaival, családjával.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy rokona vagy régi ismerőse egy nagyszabású ötlettel keresi meg, amihez az ön segítségét kéri. Alaposan gondolja végig, beszáll-e az dologba, mert nagy a kockázat, de sokat is nyerhet vele.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az utóbbi időben hajlamos rá, de legyen kishitű! Csakis az önbizalomhiánya az, ami hátráltatja. El kell hinnie, hogy képes elérni a célt, amit kinézett magának, le tudja futni a kitűzött távot, sőt, ha van, elnyerheti a kiszemeltje szívét is.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ezen a hétvégén legyen bátor és kísérletező! Teljesen új oldalát fedezheti fel, ha ezen a hétvégén leszámol a rossz szokásaival, félelmeivel, amik csak visszatartják.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy ideje már elnyom magában valamit – ami érthető, hiszen mindennek megvan a maga helye és ideje. De ne váljon ez az önelnyomás átgondolatlan rutinná! Nem lehet, hogy most a hétvégén kiengedhet egy kicsit, mert eljött az a bizonyos idő és hely?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Lesz egy olyan mozzanat a hétvégében, amit nem tud szavakkal meghatározni, ami egyik dobozba/rubrikába se fér bele, amire semelyik címke sem illik. Ha ezt elsőre nyugtalanítónak találja, akkor gondoljon majd vissza erre az üzenetre: ne aggódjon, minden rendben lesz! Nem kell feltétlenül mindig mindent bekategorizálni, ebből akkor tanul, fejlődik a legtöbbet, ha nem veszi egy kalap alá semmivel.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hétvége új kalandokat hoz a Halak csillagjegyben születettek számára. Eddig teljesen ismeretlen szituációkban találja magát vadidegen emberekkel, de minden ilyen helyzet izgalmas és egy életre szóló élmény lesz.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viktor Gladkov)

Horoszkóp