Hétvégi horoszkóp, 2023. február 11-12.: a Rák szerelmi háromszögbe keveredik, a Mérleg sokat fog költeni

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. február 10., 20:00

Szerző:

Itt a második februári hétvége! Mutatjuk, hogy mit ígér a hétvégi horoszkóp a csillagjegyeknek. 

Kos (03.21.–04.19.)

Már nagyon ráfér önre egy lustálkodós hétvége, amikor semmi programja nincsen, és azt csinálhat, amit csak szeretne. Engedje meg magának, hogy ellazuljon, feltöltődjön, hiszen az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott, a pihenés pedig mindenkinek jár. 

Bika (04.20.–05.20.)

Fárasztó hete volt ,de a hétvége már jóval sikeresebb és boldogabb lesz! Amit elhatároz az most meg is fog valósulni, sőt egy hihetetlen élményben is része lesz a legközelebbi barátai társaságában. A kikapcsolódásra szintén lesz ideje! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ezen a hétvégén muszáj lesz egy kicsit egyedül lennie, ugyanis jó pár dolog van, amit át kell gondolnia az életével kapcsolatban. Nehezen hoz meg egy döntést, de az igazság az, hogy a szíve mélyén tudja a választ. Szánjon időt arra, hogy dönt a saját élete felett! 

Rák (06.22.–07.22.)

Szerelmi háromszögbe keveredhet a hétvégén. A rossz hír, hogy nagyon úgy tűnik, ha nem vigyáz, akkor két szék közül a pad alá fog esni. Nem tudja eldönteni, hogy kit és mit akar, de ez azt is jelentheti, hogy jelenleg egyáltalán nem áll készen komoly kapcsolatra. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bántja valami, de a hétvégén lehetősége lesz arra, hogy elsimítson minden nézeteltérést. Erre azonban arra is szükség lesz, hogy egy kicsit engedjen a saját igazából, és hallgassa meg a másik ember nézőpontját is, mert nem biztos, hogy mindenben önnek volt igaza.

Szűz (08.23.–09.22.)

Rengeteg program és hétvége vár önre a hétvégén! Egy olyan lehetőség is jöhet, ami akár nem csak a hétvégéjére, de az elkövetkezendő időszakra is nagy hatással lehet. A kérdés már csak az, hogy belemer-e vágni az ismeretlenbe. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy beszabadul a hétvégén a bevásárlóközpontokba. A probléma csak az, hogy könnyen megeshet, hogy egy kicsit túlköltekezik, majd később megbánja. Próbáljon meg mértékkel költeni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy nagyon spontán lehetőséggel keresi meg egy barátja, amire ha teheti mondjon igent. Lehet, hogy egy gyors külföldi kiruccanásról lesz szó, de az is lehet, hogy belföldön látogatnak kell egy mesés városba. Az biztos, hogy remekül fogja érezni magát! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Társasági életre vágyik, és szerencsére nem kell csalódnia a barátaiban, ugyanis bulizásból nem lesz hiány. Az egyik partyn megismerhet valakit, aki egyáltalán nem lesz közömbös az ön számára, de lehet, hogy mindketten félnek megtenni az első lépést.

Bak (12.22.–01.19.)

Az anyagi helyzetében jelentős változások állhatnak be a hétvégén, mert egy olyan ajánlatot kap, ami a visszautasíthatatlan kategória lesz a fizetés miatt. Fontos azonban, hogy egy kicsit arra is szánjon időt, hogy feltöltődik. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A barátaival összetűzésbe keveredhet, mert jót akarnak önnek, de mégis úgy fogja érezni, hogy meg akarják mondani, hogy mit csináljon. Fontos rájönnie, hogy a barátainak nincsenek rossz szándékai, de aggódnak önért, és azért, hogy egy olyan döntést hoz meg, amit később megbán.

Halak (02.19.–03.20.)

Nagyszerű hétvége elé néz: a párjával végre lesz idejük egymásra, valamint az is lehet, hogy komolyabb elköteleződnek egymás felé. Mindketten készen állnak, hogy bevallják egymásnak, mit is akarnak pontosan, milyen jövőt látnak maguk előtt. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)