Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 17-18.: az Ikrek mindent megváltoztat, a Nyilas választ kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen az őszeleji hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 16., 20:06

Szerző:

Alább találja a szeptember harmadik hétvégére vonatkozó hétvégi horoszkópot. Várjuk önt vissza a víkend közben is a 168.hu-ra, mert a friss hírek mellé a Horoszkóp rovatban minden nap jelentkezünk asztrológiai összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

Mint egy esküvőn, ebben a hétvégéjében lesz valami régi, valami új és valami kölcsönvett – talán még valami kékre is számíthat. A különféle események-érzelmek kavalkádjában jól meg tudja figyelni, más környezetben mennyire másként viselkedik néha, de minden egyes ön mégis mindig... ön!

Bika (04.20.–05.20.)

Olyan dolgok fognak megtörténni ezen a hétvégén, amiket sosem gondolt volna. Láncok fognak elszakadni, lesz egy nagy találkozás, de a nap végén ne feledje, hogy ki az a valaki, akiért az egészet megéri!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Most, hogy elillant a nyár, újult erővel tud dolgozni azon, hogy bizonyos dolgokat megváltoztasson, berögzült, rossz szokásokat széttörjön, mielőtt túl késő lenne. Ez a hétvége különösen erős energiát ad önnek arra, hogy elengedje a múltból azt, amit már nem szabad továbbvinnie, éljen a lehetőséggel!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy introvertált típusú lélekkel hozza össze önt a sors ezen a hétvégén azzal, hogy az illető most képes lesz megnyílni önnek, amennyiben sikerül megteremteni a megfelelő alkalmat-környezetet. Ha összejön, ez az ismeretség-barátság teljesen új alapokra kerülhet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valami, amiről eddig úgy érezte, hogy egyáltalán semmi értelme, arról kiderül, hogy nem az, aminek látszott, és ezáltal rögtön értelmet nyer. Egy jobb helyről álmodik, és ha megtalálja az irányt, ez egy lépés lehet afelé a hely felé.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy közeli barátja szükséget szenved – ez most nagy megpróbáltatás elé állítja őt, és könnyen lehet, hogy önnel való kapcsolatát is. Álljon az illető mellé, még akkor is, ha úgy érzi, hogy nem ön az, aki ki tudja őt segíteni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy család vagy közösség tagokból áll össze, ugyanúgy, mint ahogy egy házat téglák alkotnak. Nem mindenkire hárul azonban ugyanakkora teher, és ebből a hétvégén feszültség származhat.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az az érzés keríti hatalmába, hogy több figyelmet-törődést érdemelne. Egy munkahelyen biztosan érdemes ilyesmit számonkérni, egy családban, egy szeretetre alapuló kapcsolatban azonban nem feltétlenül. Az öné a döntés.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Régóta furdalja az oldalát a kíváncsiság egy bizonyos témában. Ezekre a napokra azt jelzi önnek a horoszkóp, hogy ha kérdez a válaszokért, megkapja őket. Ha már korábban is kérdezősködött, érdemes elgondolkodnia azon, hogy nem lehet-e, hogy valaki másnál kellett volna érdeklődni.

Bak (12.22.–01.19.)

Erős érzelmek jellemzik majd ezt a hétvégét, és lesz úgy, hogy úgy érzi, hogy elveszti a képességét, hogy gondolatait-érzelmeit beszédben meg tudja fogalmazni. Talán nem is véletlen, hogy ez így van – ha a szavak cserben hagyják, mondja el a dolgot csak egy gesztussal, pusztán a jelenlétével!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy keserű tablettát kell lenyelnie ezekben a napokban, de meglátja, ha most kellemetlen is, megéri bevenni az orvosságot! Forduljon a fény felé, hagyja, hogy a fény válassza ketté a dolgokat, ez mutatja majd meg az utat előre a jövőbe!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy szépen felfeslő hazugság után most végre elérkezik az igazság pillanata a Halak csillagjegyben születettek életében. Most, hogy tudja az igazat, gondoljon végig mindent! Könnyen lehet, hogy össze lehet még ragasztani a dolgokat egy ép egésszé, most már a valóság ismeretében.

Még több horoszkóp

Szerelmi horoszkóp: 3 csillagjegy, akik szenvedélyes hétvégére számítsanak

3 csillagjegy, akikre nagy meglepetés vár még a héten a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akiknek gyógyulást, jóllétet és egyensúlyt ígér az egészséghoroszkóp

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kichigin)

Horoszkóp