Hétvégi horoszkóp, 2022. október 15-16.: a Szűz üzenetet kap, a Mérleg megragadhatja az alkalmat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre október harmadik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. október 14., 20:06

Szerző:

Olvassa el a hétvégi horoszkópot, nézze meg, mit ír önnek! Ezzel a hétvégével visszavonhatatlanul az ősz második felébe lépünk, közelebb van már az advent, mint a nyár. Hogyan és hol áll ön most ebben az időszakban? – ennek végiggondolásához-átéléséhez nyújthat egy kis segítséget az alábbi, önnek szóló üzenet.

Kos (03.21.–04.19.)

A kikapcsolódásról is, de még inkább a kapcsolódásról fog szólni az ön számára ez a hétvége. Különösen fogékony ezekben a napokban arra, hogy ráálljon mások hullámhosszára. Sőt, nem csak másokhoz, önmagához, igazi énjéhez is fog tudni kapcsolódni ezen a hétvégén.

Bika (04.20.–05.20.)

Roppant fontos hétvége ez a Bika csillagjegy szülötteinek: egy életre szóló élményeket szerez majd szerettei társaságában. A Bikák számára különösen kedvező most a csillagok állása, mert úgy fogják tudni megélni ezeknek a pillanatoknak az örökre szóló mivoltát, hogy közben fel tudnak oldódni a jelen harmóniájában. Ne gondolja túl, legyen benne, élvezze, legyen önmaga!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A szokásostól teljesen eltérően alakul most nem egy dolog. Jó nagy bonyodalom keveredhetett volna belőle, ha mindezek nem egy hétvégén, hanem egy hétköznap jönnek össze, de így viszont remek alkalmat nyújt arra, hogy rugalmasságát és kreativitását kamatoztatva jobban megismerje önmagát!

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvégén lesznek boldog, örömteli, felszabadult percei, de lesz lehangolt is, és nem mindig passzol majd a hangulata az adott. Ezekben a napokban különösen fontos, hogy ne próbálja önmagát kényszeríteni, hogy mikor mit érezzen – valamennyi érzelmének van oka és létjogosultsága. Értse és figyelje meg őket, ahelyett, hogy hagyná, hogy suttyomban tönkretegyék a hétvégéjének egy részét!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Erre a hétvégére egy erős férfi pozitív jelenlétét mutatja a horoszkóp az Oroszlán csillagjegy szülötteinek. Ez a bizonyos férfi lehet valaki az ön környezetéből, de az is lehet, hogy a távolból érezteti személye erejét az ön életében. És mint annyiszor: a távolságot ezúttal se értelmezze szigorúan csak földrajzi távolságként!

Szűz (08.23.–09.22.)

Telefonhívást vagy üzenetet kap a hétvége során egy olyan személytől, akitől egyáltalán nem számított kapcsolatfelvételre, vagy legalábbis nem most. A hívás vagy üzenet meglehetősen kizökkenti önt, hiszen annyira távol van most éppen attól a világtól, amit az illető képvisel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hosszú ideje vár egy jó pillanatra, amikor valamit elmondhat vagy megcsinálhat, amire eddig nem volt lehetősége, mert sosem kínálkozott rá megfelelő alkalom. Ez a hétvége most végre elhozza a lehetőséget, éljen hát vele!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan szituációba kerül, ami választási lehetőség elé állítja. Az egyik opció a meglévő éppen nem is olyan rossz helyzet fenntartása, a másik opció meg kétes kimenetelű, de az biztos némi munkával-kockáztatással még sokkal szuperebb is lehetne a jelenlegieknél. Mit tesz – beéri azzal, ami van, vagy még többre vágyik? Hallgasson a szívére és döntsön okosan!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az az érzése, hogy egy sűrű erdőbe jutott az életben, ezen a hétvégén különösen. De pont attól sűrűek ezek a napok, hogy a nehézségek mellett tele lesznek izgalmakkal és szépségekkel is. És éppen azért, mert sűrű, sosem tudhatja előre, mikor jut ki belőle meglepő hirtelenséggel.

Bak (12.22.–01.19.)

Végre összetörik egy üvegfal ezen a hétvégén, egy olyan elválasztó ami hosszú ideig lehetetlenítette el a kommunikációt ön és egy másik személy között. Azonban nem teljesen magától történt mindez: érdemes megfigyelnie, miért vált pont most lehetségessé, hogy önök ketten közel kerüljenek egymáshoz!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Amennyiben nem hagyják nyugodni negatív érzések, ez azt jelenti, hogy olyasmikre koncentrál, amiket elszalasztott lehetőségekként él meg. Ilyen hozzáállással nehéz lehet feloldódni a hétvégére tervezett programok során. Egyedül nem fog tudni kitörni ebből az attitűdből, de ha beszél róla valakivel, akkor viszont könnyen.

Halak (02.19.–03.20.)

Felkorbácsolják önben az érzelmeket ennek a hétvégének az eseményei: pozitívakat és negatívakat, romantikusakat és azzal ellentéteseket egyaránt. Bár ez nem az a hétvége, amikor higgadtnak kell maradnia, azért azt se engedje, hogy az érzései, indulatai vezéreljék! Figyelje viszont az ötös számot, fontos eseményt jelez majd előre!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alena Ozerova)