Hétvégi horoszkóp, 2022. november 26-27.: a Kos igazi kincset talál, a Nyilas a legjobbkor lesz a legjobb helyen

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre november utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. november 25., 20:06

Szerző:

A friss hétvégi horoszkópot találja alább. Ha kíváncsi, mit üzen önnek az asztrológia november utolsó hétvégéjére, keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet!

Kos (03.21.–04.19.)

Ezen a hétvégén egyrészt rádöbben, hogy valami, amit nagyon értékesnek tartott hosszú ideig, igazából nem ér annyit, mint gondolna. Másrészt viszont talál egy igazi kincset is, ami ráébreszti, mennyire más dolgok a fontosak önnek most, mint fiatalabb korában.

Bika (04.20.–05.20.)

Most jött el annak az ideje, hogy megtartsa egy korábban tett ígéretét. Ha nincs is feltétlenül ínyére a dolog, ne próbáljon meg kibúvót keresni, mert különösen fontos, hogy most megtartsa a szavát. Másként nem is várhatná el, hogy önnel is így viselkedjenek a jövőben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Több időt kell egy bizonyos (vagy több bizonyos) személlyel eltöltenie annál, mint amennyit szeretne. Próbáljon meg azért ott maradni fejben is a szituációban, mert bár szívesebben lenne máshol, nem véletlenül hozta úgy a sors, hogy most mégis itt van – ha ráfordítja az energiát és odateszi a valós, őszinte, kedves önmagát, nagyon fontos élménnyé válhat ez a találkozó.

Rák (06.22.–07.22.)

Kölcsönösen kisegítik egymást valakivel, akivel véletlenül egymás mellé kerültek. Milyen egyszerű gesztus ez mindkettejük részéről, és mégis mennyivel szebbé teszi az egész napot, akár az egész hétvégét! Vajon máskor miért nem megy ez ilyen gördülékenyen?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezek a napok rádöbbentik majd, hogy mennyire megváltozott, talán teljesen más személy lett ön egy közeli hozzátartozója vagy barátja szemében. Tényleg ennyit változott ön? Vagy ő változott meg? Esetleg mind a ketten? Egy igen fontos pillanatot hoznak ezek a napok a kettejük kapcsolatában, ami meg fogja határozni a jövőt.

Szűz (08.23.–09.22.)

Békés és meghitt hétvégére számítsanak a Szűz csillagjegyben születettek, amit a leginkább akkor fognak tudni kiélvezni, ha minél több időt töltenek el szeretteik-barátaik társaságában. Ez az a pillanat, most vannak azok a percek-órák, amiket kihasználhatnak, szóval ne pazarolja másra az időt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Meglehetősen kalandos lesz az a hétvége a Mérlegek életében: csomó bizarr esemény követi majd egymást, ami elsőre talán randomnak tűnhet majd, de visszatekintve mindenképpen világos lesz az ön számára is, miért pont így alakult ez a hétvége. Ne felejtsen el vasárnap este megállni egy pár percre, elcsendesedni, befelé fordulni és visszatekinteni az elmúlt napokra!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a hétvége az építésé, sőt, az újjáépítésé lehet a Skorpiók számára. Megvan önben az energia és most adott a lehetőség is, hogy helyrehozza, újra talpra állítsa, ami már túl régóta nem kapott elég törődést. Ne halasztgassa, csinálja meg most!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy szerencsés véletlen pontosan a legjobbkor a legjobb helyre kalauzolja önt. Vegye észre, hogy mennyire a helyén van itt, de azt is, hogy mi vezetett ahhoz, hogy itt találta magát pont ezen a hétvégén!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy különleges hétvége lesz ez olyan szempontból, hogy egyrészt megkap valamit, amire vágyott, amit régóta szeretett volna – de valamiért mégsem örül neki annyira, mint gondolta volna. Ezzel szemben valamiről, amitől kifejezetten tartott, kiderül, hogy egyáltalán nem negatív, sőt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az idő, mint egy nyíl, sosem áll meg és sosem fordul vissza, mindig csak előrefelé menetel, nem igaz? Ez a mondás most nem feltétlenül lesz érvényes a Vízöntő csillagjegyűek számára, akiket ezekben a napokban arra hív meg az univerzum, hogy újra átéljenek valamit a múltból, de arra is, hogy bepillantást kapjanak a jövőbe. Sőt, lesznek örökké tartó pillanatok is, szóval tartsa nyitva a szívét és az elméjét!

Halak (02.19.–03.20.)

Két jó tanács erre a hétvégére a Halak csillagjegyűeknek. Egyrészt vigyázzon, hogy ne beszéljen arról, hogy mit nem szeret! Másnak sem feltétlenül jó ezt hallgatni, de saját maga miatt különösen fontos most, hogy ne hagyják el negatív dolgok a száját – az ilyen gondolatokat engedje el anélkül, hogy kimondaná őket. Másrészt: ha lehetőséget lát, ragadja meg, nagyon jól járhat!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Harbucks)

Horoszkóp