Hétvégi horoszkóp, 2022. november 12-13.: a Kos igent mond, a Skorpiónak szüksége lesz az empátiájára

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre november második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. november 11., 20:06

Szerző:

A friss hétvégi horoszkópot találja alább. Ha kíváncsi, mit üzen önnek az asztrológia erre a novemberi hétvégére, keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet!

Kos (03.21.–04.19.)

Nemet kellett volna mondania valamire, és a hétvégén nyögi majd a következményeit annak, hogy nem tette. Nem baj, azért vannak pozitív vonatkozásai a dolognak, és nem csak az, hogy legközelebb már ügyesebben fogja tudni meghúzni a határokat!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy nagy újdonság köszönt be majd az ön életébe ezen a hétvégén. Készüljön fel azonban, mert könnyen lehet, hogy ez az újdonság egyáltalán nem lesz tartós.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A napokban különösen érzékeny lesz. Úgy érzi, összeesküdött ön ellen a világ. Olyan dolgokon is képes megsértődni, amik máskor kicsit sem zavarnák, ez pedig sok konfliktushoz vezethet. A megoldás az lehet, ha eltölt egy kis időt önmagával, befelé fordulással, mozgással, sporttal, tánccal vagy éppen alkotással.

Rák (06.22.–07.22.)

Továbbra is fennáll a probléma, hogy nem jut mindenre ideje, amit a egy napba elvileg bele kéne tudnia sűríteni. Ez a pörgés hamarosan véget ér és nyugodtabb pár nap következik majd, addig viszont minden erejét összpontosítsa a legfontosabbakra!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kicsit néha elveszettnek érzi magát, nem találja a helyét sehol sem. Szíve szerint lemondaná a hétvégi programjait, de inkább menjen el, akkor is, ha nagyon nincs kedve hozzá, mert kellemesen fog csalódni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Van valaki az életében, akit a háta közepére sem kíván, sajnos viszont nagy az esély rá, hogy most összefuthat vele. Talán pont azért, hogy végre szembenézzen az érzelmeivel és lezárhassa az egészet.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Annyira képlékeny minden ön körül, hogy nem tud tervezni, és ez a kiszámíthatatlanság feszültté teszi. Szereti tudni, mire számíthat, vagy mi mennyi időt vesz igénybe, és ez most nincs meg. Megvan ám ennek is a maga szépsége: ezen a hétvégén alkalma lesz kiélvezni a spontaneitás előnyeit.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy kis kedvességgel és odafigyeléssel most többet érhet el, mint érvekkel és győzködéssel. Szóval bármit is szeretne megbeszélni vagy csinálni, vegye elő a legodaadóbb és legempatikusabb énjét, fejezze ki magát világosan, de a legfontosabb, hogy meghallgassa a másikat!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Van egy önhöz közel álló személy, akivel az utóbbi időben szinte csak arról beszélt, ami nem működik. Eljött az ideje, hogy felhozza azt is, ami valami tetszik, aminek örül, ami boldoggá teszi! Fontosabb ezen a hétvégén a pozitív visszajelzés, mint gondolná!

Bak (12.22.–01.19.)

Bátran mondja ki, hogy mit érez, mire van szüksége, egy-egy dolog mit vált ki önből. Nincs értelme leplezni, csak megkönnyebbülhet ettől, és másnak is jó, ha tudja, mi jár az ön fejében valójában.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengeteg dolog foglalkoztatja, ami le is köti az összes energiáját, ellenben magával egyre kevesebbet foglalkozik. Alig jut el olyan helyekre, programokra, amikre vágyik, és amiket régóta tervez. Tényleg így teljen el az év hátralevő része?

Halak (02.19.–03.20.)

Nem kell bocsánatot kérnie, csak mert kiborult egy kicsit! Egyszerűen van olyan, hogy az emberből kijön a sok felgyülemlett sérelem, feszültség. Főleg azoktól ne kérjen elnézést, akik miatt előállt ez a helyzet!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kichigin)