Hétvégi horoszkóp, 2022. július 23-24.: a Kos egy életre szóló élményt szerez, a Skorpió hasznát veszi találékonyságának

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre július harmadik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. július 22., 18:22

Szerző:

Alább találja a mostani víkendre vonatkozó hétvégi horoszkópot. Itt a 168.hu-n holnap egy különleges horoszkóp-összeállítással jelentkezünk, a jövő héten pedig minden hétköznap a napi horoszkópot olvashatja nálunk!

Kos (03.21.–04.19.)

Roppant fontos hétvége ez a Kos csillagjegy szülötteinek, életre szóló élményeket szereznek majd szeretteikkel közösen: és jól teszik, mert erre valók a júliusi hétvégék! A Kosok számára különösen kedvező most a csillagok állása, mert úgy fogják tudni megélni ezeknek a pillanatoknak az örökre szóló mivoltát, hogy közben fel tudnak oldódni a jelenben. Ne gondolja túl, legyen benne, élvezze, legyen önmaga!!

Bika (04.20.–05.20.)

Ha negatív érzések gyötrik ezen a hétvégén, az azt jelenti, hogy olyasmikre koncentrál, amiket elszalasztott lehetőségekként él meg. Ha önfeledt és szórakozó emberek veszik önt körül, ilyen hozzáállással nehéz lehet feloldódni. Egyedül nem fog tudni kitörni ebből az attitűdből, de szerencsére menni fog ez, ha beszél róla valakivel – vagy esetleg nem is róla, hanem valami teljesen más témáról. Egy mély beszélgetés sok mindent rendbe tesz önben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Magukkal sodorják önt ennek a hétvégének az eseményei, és pontosan erre való a nyár: hogy tegyen, menjen, együtt legyen másokkal. De ezen a hétvégén különösen fontos, hogy a nagy zenebonában befelé is figyeljen: hallgassa meg saját testét és lelkét, ne tévessze szem elől, hogy éppen mi zajlik önben!

Rák (06.22.–07.22.)

Ezen a hétvégén végre összetörik egy üvegfal, ami ön és egy másik személy között lehetetlenítette el a kommunikációt hosszú ideig. Persze nem teljesen magától történt mindez: érdemes megfigyelnie, miért vált pont most lehetségessé, hogy önök ketten közel kerüljenek egymáshoz.!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az az érzése lesz többször is a hétvégén, hogy az eseményeknek a szélén van, nem a középpontjában. Érdekes megfigyelni, hogy ez néha kicsit elkedvetleníti, máskor viszont kifejezetten jó érzés. Jó néha nem főszereplőnek, hanem megfigyelőnek lenni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érzi, egy sűrű erdőbe jutott az életben, ezen a hétvégén különösen. De pont attól sűrűek ezek a napok, hogy a nehézségek mellett tele lesznek izgalmakkal és szépségekkel is. És éppen, mivel sűrű, sosem tudhatja előre, mikor jut ki belőle.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegek csillagjegyek számára ezen a hétvégén különleges szerephez jut a négyes számjegy. Figyelje meg különösen azokat a szituációkat, amikor negyedmagával tölt el néhány percet vagy órát: a hétvége legfontosabb eseménye ekkor esik majd meg.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Tombol a nyár, és nem a hőség az egyetlen kihívás, amivel ezen a hétvégén szembe kell néznie. Szerencsére veleszületett találékonysága és kitartása átsegíti ezeken a pillanatokon, így marad idő és lehetőség igazi kikapcsolódásra is.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez a hétvége gyerekkora nyarait fogja idézni több szempontból is. Hajlamos a „régen minden jobb volt”-attitűdre, és bár szép dolog az emlékeket megőrizni, ne hagyja, hogy ez meggátolja abban, hogy értékelje a jelen szépségeit! Merthogy nagyonis vannak szépségei – lássa meg őket, és tíz év múlva majd erre a nyárra fog nosztalgiával visszaemlékezni!

Bak (12.22.–01.19.)

Felkavarja egy véletlen találkozás egy olyan személlyel, akit nem ismer, és akit most sem fog megismerni: mindössze látni fogják egymást. Lehet, hogy egy híresség az illető vagy valami más különleges tulajdonsága lesz az, ami annyira megragadja és inspirálja majd önt. Ne engedje el az ekkor keletkező érzéseit-benyomásait, hanem raktározza el őket a szívében!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem könnyű dilemma elé kerül a hétvégén: egy olyan szituációba kerül, ami a jelenlegi helyzetben sem éppen rossz, de némi munkával-kockáztatással még sokkal jobb is lehetne. Mit tesz – beéri azzal, ami van, vagy még többre vágyik? Hallgasson a szívére és döntsön okosan!

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hétvége olyan lesz, mint a sósmogyoró nassolása: minél többet eszik, annál többre vágyik, amíg egyszer csak minden átmenet nélkül elege nem lesz az egészből. Persze, egy ilyen nyári hétvégén nem feltétlenül tragédia, ha az ember enged a vágyainak, de nem vezet sehova, ha rendszeresen a lovak közé dobja a gyeplőt.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek érzelmes-szenvedélyes hétvégét ígér a horoszkóp

3 csillagjegy, akikre bevétel vár a pénzhoroszkóp szerint

3 csillagjegy, akikre egy fontos beszélgetés vár még júliusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Carrastock)