3 csillagjegy, akiknek érzelmes-szenvedélyes hétvégét ígér a horoszkóp

Horoszkóp: a következő 3 csillagjegy szülöttei érzelmekben-szenvedélyekben gazdag hétvégére számítsanak!

2022. július 22., 14:02

Szerző:

Bizonyára ön is készül a hétvégére, és ha kíváncsi egy kis előrejelzésre, olvasson tovább, mert a horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy hétvégéje tele lesz érzelmekkel és szenvedéllyel! Figyelje a 168.hu-t, mert hamarosan jelentkezünk részletesebb hétvégi horoszkóppal is!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kosokban egyrészt egy új ismeretség révén új érzelmek ébrednek ezen a hétvégén, másrészt egy olyan személlyel kapcsolatosan némi drámába keveredik, aki már régóta közel áll önhöz, esetleg rokona. Ez utóbbi eset szintén ahhoz vezet majd, hogy idővel jelentősen megváltozik, hogyan érez eziránt a bizonyos személy iránt.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek csillagjegy szülöttei számára kész érzelmi hullámvasutat ígér ez a hétvége. Lesz benne lelkesedés, feltárulkozás, visszautasítás és kibékülés, valószínűleg, bár nem feltétlenül ebben a sorrendben. Nagyon fontos, hogy megélje-átélje az érzelmeit, a negatívakat is, de azért ne engedje át nekik a kontrollt az élete felett!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei számára a szerencse és a romantika hétvégéje lesz ez. Amennyiben kapcsolatban él vagy nyitott egy flörtre, a véletlenek közrejátszása nyomán harmóniát és szenvedélyt is találhat egyszerre, pedig ez a két dolog nem feltétlenül jár együtt.

Még több horoszkóp

Íme a mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akikre bevétel vár a pénzhoroszkóp szerint

3 csillagjegy, akikre egy fontos beszélgetés vár még júliusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Jyliana)

Horoszkóp