Napi horoszkóp, 2022. július 22.: a Skorpió róla alkotott véleménnyel szembesül, a Halak új világba nyer bepillantást

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. július 21., 13:22

Szerző:

Olvassa el alább a friss, pénteki napi horoszkópot! Ha a hétvégi horoszkópjára is kíváncsi, térjen vissza a 168.hu-ra holnap is – minden nap jelentkezünk friss horoszkóp-összeállítással!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy félreértés fog némi konfliktust okozni a mai napjában. Ön volt az, aki nem fejezte ki magát elég világosan? Talán a másik nem figyelt vagy értelmezte direkt félre azt, amit ön mondott? Az igazság minden bizonnyal a kettő valamilyen keverékét tartalmazza, azonban nem biztos, hogy ebben meg fognak tudni állapodni, szóval egy bizonyos ponton túl ne erőltesse tovább a vitát!

Bika (04.20.–05.20.)

Amikor ön kifejezetten gyengének és/vagy sikertelennek érzi magát, más pontosan akkor látja meg önben az erőt és az inspirációt. A mai nap jó emlékeztető arra, hogy mások néha teljesen mást látnak önben ahhoz képest, ami a lelkében igazából éppen történik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Teljesen formában érzi magát és belülről erősen motiválja a kíváncsiság, illetve az újdonság iránti vágy. Itt a nyár, itt a hétvége, mikor legyen kalandvágyó, ha nem most? Ez a péntek este kiváló alkalmat nyújt arra, hogy a komfortzónájából egy kicsit kilépve szórakozzon, kikapcsolódjon és ezáltal feltöltődjön.

Rák (06.22.–07.22.)

Annyi minden történik most önnel, annyifelé kell figyelnie, annyira fontos ez az időszak, hogy hajlamos megfeledkezni arról, hogy mások is vannak a világon. Figyeljen oda, mert bár természetes, hogy most saját magát érzi a középpontnak, amit tesz, mások életére is kihatással van!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai nap lehetőséget nyújt arra, hogy korrigáljon egy, a múltban elkövetett hibát vagy tévesztést. Ez lehet egy emberi kapcsolatokban elkövetett ballépés, de figyelmetlenül végzett munka következménye is. Ha úgy érzi, hogy nem biztos önmagában egy korábbi dologgal kapcsolatosan, ellenőrizze le az ügyet még ma a biztonság kedvéért!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon egy figyelemre méltó élmény az önbizalmat helyezi a fókuszba. Rengeteg dolog van a világban, ami egy kis önbizalom nélkül egyszerűen nem megy. Ön miből meríti az önbizalmát? Min alapszik az önértékelése? A mai nap remek alkalmat kínál arra, hogy ezeken a kérdéseken elgondolkozzon és egy fontos felismerésre jusson saját magával kapcsolatban.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az ön példáját látva lesz, aki önhöz fordul tanácsért vagy útba igazításért. Ezt nyugodtan vegye bóknak, legyen kedves és türelmes azzal, aki tanácsot kér öntől!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem feltétlenül kellemes érzés, ha ellenőrzik a munkáját vagy valamit, amit korábban csinált, illetve mások véleményt alkotnak önről. A mai napnak lesz egy ilyen epizódja is, de ezúttal nem (ezúttal sem) kell aggódnia emiatt. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ez is segíti önt az önismerete fejlesztésében!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülöttei számára egy kiegyensúlyozott nap lesz ez – ez nem jelenti azt, hogy ne lennének hullámvölgyek vagy csúcspontok a napban, de ezek most összességükben kiegyenlítik egymást. Próbálja ezzel az egyensúllyal párhuzamba állítani belső egyensúlyát is!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan problémával szembesül ma, amivel kapcsolatban még csak javaslata sincs a megoldásra első blikkre. Ne essen kétségbe, mert könnyen lehet, hogy ez egy olyan probléma, ami magától megoldódik: igen, ilyen is van.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, hogy a szituáció, amibe belekerült, teljesen kilátástalan. Ne csüggedjen, tartson ki, hamarabb vége lesz, mint gondolná!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy beszélgetés egy ismerőssel vagy kollégával egy új kis világba enged bepillantást az ön számára. Használja ki a lehetőséget, ismerkedjen meg ezzel az újdonsággal, új nézőponttal – még fontos lehet a jövőben!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikre bevétel vár a pénzhoroszkóp szerint

3 csillagjegy, akikre egy fontos beszélgetés vár még júliusban a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akiknek gyógyulást hoznak a most következő napok: egészséghoroszkóp!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp