3 csillagjegy, akiknek gyógyulást hoznak a most következő napok: egészséghoroszkóp!

Íme az a 3 csillagjegy, akik számára lelki és/vagy testi gyógyulást ígér az egészséghoroszkóp a következő napokra.

2022. július 18., 15:25

Szerző:

Ha fontos az ön számára a testi-lelki jóllét, és egyensúly, olvasson bele alább az egészséghoroszkópba! Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei számára lesz a legkedvezőbb a most induló hét.

Rák (06.22.–07.22.)

Annyit segített már másoknak, teljesítette kötelességeit, felelősen viselkedett – most itt az ideje, hogy saját magával foglalkozzon, még akkor is, ha néha jobban esik mások gondjaival törődni, mint a sajátunkkal. Ne áldozza fel az egészségét a munka vagy a család oltárán, hanem ezen a héten saját magának kedvezzen! Legyen kedves önmagához ezekben a napokban, és a gyógyulás, megerősödés megkezdődik és hamarosan permanens otthonra lel önben egy derűs, belső béke.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpiók számára ez a hét remek alkalmat nyújt az újrakezdésre az egészség terén. Ami eddig hátráltatta, azt most le tudja vetkőzni, túl tud rajta lépni, megtalálja magában az energiát, hogy a gyógyulás, épülés útjára lépjen. Az új kezdet ellenére eleinte továbbra is kísérti majd önt a habzsolási inger, de meg fogja látni, hogy ha egyszer-kétszer meg tudja állni, hogy csak annyit fogyasszon, amennyire valóban szüksége van, a későbbiekben ez szépen természetessé fog válni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Olyan információ birtokába jut a héten, ami új úton indítja el: rádöbben, mit kell tennie, hogy testét és lelkét újra egyensúlyba állítsa. Ez az új információ segít abban, hogy felismerje a helyzetét, és hogy világosabban lássa, igazából mire van szüksége. A pillanatnyi ingerek-kényszerek helyett ezentúl könnyebben fog tudni ezekre koncentrálni.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek hamarosan dőlni fog a pénz

3 csillagjegy, akik egy mesés utazásra számíthatnak még júliusban

3 csillagjegy, akiknek komoly döntést kell meghozniuk a napokban

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ironika)

Horoszkóp