Hétvégi horoszkóp, 2022. július 2-3.: a Kos élvezi a káoszt, a Halak új információ birtokába jut

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre július első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. július 2., 00:06

Szerző:

Elérkezett július első hétvégéje, alább találja a hétvégi horoszkópot. Itt a 168.hu-n holnap egy különleges horoszkóp-összeállítással jelentkezünk, a jövő héten pedig minden hétköznap reggel a napi horoszkópot olvashatja nálunk!

Kos (03.21.–04.19.)

Időnként kicsit kaotikusabbra sikerül ez a hétvége, mint szeretné. Merthogy egy kis káosz és kiszámíthatatlanság néha kifejezetten élvezetes, főleg így egy nyári hétvégén, de azért ami sok, az sok. Ha úgy érzi, átlépték azt a bizonyos határt, álljon meg egy pillanatra és teremtsen egy kis rendet!

Bika (04.20.–05.20.)

Nehezen tud kiigazodni mások érzésein ezekben a napokban: olyan is lesz, hogy úgy érzi, hogy valaki indokolatlanul kemény önnel, máskor viszont meglepi, sőt, akár meghatja az a sok kedvesség és szeretet, amit kap.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kételkedik néha önmagában ezekben a napokban, megkérdőjelezi egy-egy döntését, de utólag meg fogja látni, nem kellett volna! Vannak helyzetek, amikor az ember nem lehet 100%-ig biztos a dolgában, de dönteni kell. Ha megfelelő körültekintéssel járt el, akkor megtette, amit kellett – a végkimeneteltől függetlenül.

Rák (06.22.–07.22.)

Fontos a spirituális feltöltődés, de azért néha az is kell az embernek, hogy egy kis anyagi luxust élvezzen! Sőt, miért ne lehetne a kettőt egyszerre? Engedjen meg magának egy kis kiköltekezést (bizonyos határokon belül), de ügyeljen, hogy olyasmire költsön, ami segíti abban, hogy értékelje a sok szépséget, amit az élet nyújt önnek!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a hétvégén egy tettével ki fogja vívni valaki tiszteletét. Ehhez nem is kell valami rendkívüli hőstettet véghez vinnie, elég, ha továbbra is a szokásos önmagát hozza: legyen önazonos, legyen kedves és legyen önzetlen, észre fogják venni jó tulajdonságait!

Szűz (08.23.–09.22.)

Minden fejben dől el, de azért ez a hétvége legyen kivétel! Hajlik afelé ezekben a napokban, hogy túlgondoljon, túlparázzon mindent, szóval próbálja meg leállítani magát, ha szombaton-vasárnap is túlságosan beindulnak az agytekervények! Kapcsolódjon ki, legyen jelen a pillanatban!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Dráma és konfliktus fenyegeti a hétvégi terveket. Ne hagyja, hogy az összetűzés keserű szájízt csináljon önnek ezen a szép, nyári hétvégén: próbálják meg átbeszélni a konfliktust, de ha ez nem megy, hagyja annyiban a dolgot és próbáljon mással foglalkozni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy múltban elkövetett hiba emléke köszön vissza ezen a hétvégén. Nem kell azonban ennek mindent elrontania, hiszen ön már nem az az ember, aki akkor elkövette azt a hibát. Használja ki ezt az alkalmat arra, hogy megmutassa, mennyit erősödött és fejlődött!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Csalódottság és megelégedettség is lesz ebben a hétvégében. Ha a várakozásai nem teljesültek, ne essen kétségbe, mert utólag meg fogja látni, végülis minden jó volt úgy, ahogy volt.

Bak (12.22.–01.19.)

Kiütközik önben a versenyszellem ezen a hétvégén, de vigyázzon, elég ritkán van, hogy jót tesz, ha önmagunkat másokhoz mérjük. Sportoljon és/vagy játsszon, hogy a versengési vágyát kiélje, de az élet többi területén talán jobb, ha mások helyett inkább korábbi önmagához méri jelenlegi helyzetét.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Jobb a békesség alapon lemond egy izgalmasnak tűnő ötletéről. De esetleg érdemes ezt még egyszer végiggondolnia: ha csak attól tart, hogy mit fognak szólni mások, akkor lehet, hogy feleslegesen aggódik – tényleg számít, hogy mit fognak szólni?

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan információ birtokába jut a hétvégén, aminek tudatában érdemes egy-két dolgot újra végiggondolni. Másképpen csinált volna bármit is, ha ezt korábban megtudja?

Még több horoszkóp

Júliusi havi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek szerencsésen indul a július

3 csillagjegy, akik számára nagy változást hoz az új hónap

(Kiemelt kép: Shutterstock/Halfpoint)

Horoszkóp