Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 27-28.: a Bika váratlan hívást kap, a Halaknak brilliáns ötlete támad

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre augusztus utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 26., 20:00

Szerző:

Augusztus utolsó hétvégéjére is ígér izgalmas dolgokat a hétvégi horoszkóp! Keresse ki a csillagjegyét és tudja meg, hogy önnek mit üzen az asztrológia. 

Kos (03.21.–04.19.)

Egyedül szeretné tölteni a hétvégét, de annyi programja lesz, hogy erre nem igazán lesz lehetősége. Próbálja meg a maximumot kihozni a napokból és élvezni a családja és a barátai társaságát. Az estéket azonban szánja arra, hogy feltöltődik és pihen. A horoszkópja szerint egy jó hírt is kaphat a hétvégén!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy telefonhívás az egész hétvégéjét megváltoztathatja. Nos, a hír, amit kapni fog pozitív és negatív lesz egyben, leginkább attól függ majd, hogy ön, hogyan áll hozzá a szituációhoz. Ha úgy érzi el van veszve kérjen segítséget a barátaitól, ott lesznek ön mellett a bajban!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy viharos kapcsolata még viharosabbá válik a hétvégén, mert őszintén megmeri mondani a véleményét. A vita után ne érezze rosszul magát, mert nem tett semmi rosszat azzal, hogy egyenes volt. Hamarosan a másik személy be fogja látni, hogy változtatnia kell a viselkedésén. 

Rák (06.22.–07.22.)

Több lehetőséget is kínál önnek az élet a hétvégén! Fontos azonban, hogy az ismeretlentől való félelem miatt ne szalassza el ezeket a dolgokat, mert később megbánhatja, Higgye el, hogy megérdemli a boldogságot és az örömet az életében. Legyen nyitott!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hétvégén lehetősége lesz arra, hogy rendbe tegye a kapcsolatait. A családjában és a baráti körében is volt konfliktus, de szerencsére egyik sem akkora méretű, hogy egy őszinte beszélgetéssel ne lehetne megoldani. Az érintett személyek szintén nyitottak lesznek a békülésre.

Szűz (08.23.–09.22.)

Akadályokba ütközik a hétvégén és ez az egojának egyáltalán nem fog jót tenni. Meg kell tanulnia, hogy sajnos vannak olyan élethelyzetek, amikor úgy érezzük, hogy semmi nem jön össze, de nem az a megoldás, hogy megfutamodunk. ha valami nem sikerült, fusson neki újra. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem érzi, hogy a párjával összhangban lennének és ez egyre több vitát szül kettejük között. Érdemes lenne ezt a két szabadnapot arra használnia, hogy eldönti, mit szeretne pontosan. Lehet, hogy most nem együtt kell ezt megoldaniuk, hanem egyedül kell lennie és tisztázni az érzéseit. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hétvégén sem tudja elengedni a munkahelyi gondokat, de szerencsére ezt a barátai is hamar észreveszik és máris ott lesznek önnek, hogy segítsenek ellazulni. Élvezze ki ezeket a pillanatokat, mert később bánni fogja. Egyetlen munkahely sem ér annyit, hogy a mentális egészsége is veszélybe kerüljön.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Mondhatni tökéletes hétvégéje lesz. Pihenni fog, minőségi időt tölt a szeretteivel, sőt még a kreatív oldala is előbújik majd. Lehet, hogy egy olyan hobbiba fog most bele, ami a későbbiekben akár szakmaként is űzhető lesz egy saját vállalkozás keretein belül. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy közeli barátja csúnyán megbánthatja a hétvégén és ez a hangulatát is el fogja rontani. Fontos, hogy habár nem volt jogos, amit mondott az illető, ettől függetlenül ne haragból reagáljon. Próbáljon higgadt maradni és nyugodtan fejtse ki, hogy ez önnek nem esett jól.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Tipikusan az a hétvége lesz, amikor nem számít semmi különösre, de egy váratlan találkozás mindent megváltoztathat. Egy olyan embert fog megismerni, aki lehet nem azért jött az életébe, hogy mindig ön mellett maradjon, de egy bizonyos életszakaszában nagyon sokat fog tőle tanulni. 

Halak (02.19.–03.20.)

Brilliáns ötlete támad a hétvégén! Ez tényleg olyan lesz, amire még a barátai és a családja is azt mondják, ha bejön remek pénzkeresési lehetőség lesz. Ne feledje azonban, hogy az ötletek megvalósításáért tenni kell és a kemény munkából is ki kell vennie a részét a siker érdekében.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akinek meglepetést tartogat a hétvége a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegy, aki életébe hamarosan betoppan az új szerelem

3 csillagjegy, akik hatalmas sikerekre számíthatnak a karrierjükben a horoszkópjuk szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock)