Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 20-21.: az Ikreknek nagy felismerést, a Halaknak új ötleteket hoz a hétvége

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen az augusztusi hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 19., 20:06

Szerző:

Alább találja az augusztus huszadikai hétvégére vonatkozó hétvégi horoszkópot. Várjuk önt vissza a nemzeti ünnep alatt is a 168.hu-ra, mert minden nap jelentkezünk a friss hírek mellett horoszkóp-összeállítással is!

Kos (03.21.–04.19.)

Visszatekintve szinte döbbenetes lesz, hogy ennek a hétvégének az eseményei belefértek két napba. Sok energiát felemészt, de rengeteg energiát ad is, ha ennyire peregnek az események – arra kell elsősorban ügyelnie, hogy ön ne hajszolja őket még jobban. Hadd folyjanak a dolgok a maguk medrében.

Bika (04.20.–05.20.)

Teljesen máshogy alakul majd egy sor dolog ezen a hétvégén az előre eltervezettekhez képest. Ez bosszúságot és örömet egyaránt hoz: önön múlik, hogy a kettő közül melyiket helyezi a fókuszba.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nagy felismerést, vagyis inkább megismerést hoz majd ez a hétvége az Ikrek csillagjegyben születettek számára. Egy önhöz igen közelálló embert fog egy teljesen új oldaláról megismerni. Hogyan lehet, hogy ezt az arcát még nem látta az illetőnek? Érdemes ezzel a gondolattal elmélyülnie valamikor, ha van néhány szabad perce.

Rák (06.22.–07.22.)

Meglepően egyszerű lesz minden ezen a hétvégén: ezekben a napokban mintha minden magától a helyére kerülne. Ha akar, persze talál majd szürke felhőket ebben a két napban is, de nézzen önmagába: miért keresi őket? Élvezze a pillanatot!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy élmény a régmúltra emlékezteti önt, és ennek hatására ezen a hétvégén újra útéli azokat a régmúlt napokat. Fontos tudatosítania magában, hogy mennyi minden változott azóta – de a legmegdöbbentőbb az, hogy mennyi minden nem.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szüzek a hétvégén találkoznak valakivel, akiben önmagukra ismerhetnek az azonos célok és azonos tapasztalatok miatt. Ha úgy alakul, kezdjenek egy közös projektbe az illetővel, ebből nagy dolgok születhetnek!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Megadatnak azok az igazán értékes percek, amikért megéri: amikor úgy érzi, hogy harmóniában van a többiekkel és önmagával egyaránt. Nem baj, ha tudja, hogy ezekben a percekben ön támaszul és inspirációul szolgál mások számára, akik ha nem is mondják, talán nem is veszik észre, de rengeteget merítenek az önből áradó energiából. Legyen önmaga, ennyivel is szebb lesz a világ!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Járjon nyitott szemmel ezen a hétvégén, mert több olyan lehetősége is adódik, amelyet ha kihasznál, nagyban megváltozhat az élete. Az ember a hétvégén erre nem feltétlenül gondol, de a munkában-karrierben is jól jöhet, ha tud élni a hétvégén kínálkozó lehetőséggel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilasok egyik alapélménye az lesz a hétvégén, hogy minduntalan mintha egy láthatatlan falba ütköznének. El szeretné érni a célját, de valami láthatatlan akadály megállítja. Vagyis biztos benne, hogy ez egy akadály, ami az ön előrehaladását hivatott visszafogni? Nem lehet, hogy éppen az ön védelmét szolgálja?

Bak (12.22.–01.19.)

Nem feltétlenül lesz tökéletes ez a hétvége a Bak csillagjegyben születettek számára, és ön többször is úgy fogja érezni, hogy tennie kell valamit, hogy megmentse az események folyását attól, hogy lebőgésbe torkolljon a dolog. Tegye fel azonban magának a kérdést: nem lehet, hogy éppen tökéletlenségeivel együtt lenne tökéletes ez a hétvége?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ezen a hétvégén a legtöbbet az olyan tevékenységekből meríthet, amik egyszerre inspirálják és veszik igénybe a testét és a lelkét. Elsősorban a tánc egy ilyen tevékenység, és az benne a jó, hogy bár társaságban-partnerrel a legjobb, egyedül is bármikor bele lehet feledkezni. Szóval elő a zenéket, a mozdulatokat, élje meg a pillanatot táncolva!

Halak (02.19.–03.20.)

Új ötleteket hoz ez a hétvége, és ha erre a hívásra válaszol, új utakat fedezhet fel! Mint az életben gyakran, ezúttal is választania kell az újdonság és a társaság között, mert könnyen lehet, hogy nem lesz, aki osztja az ön lelkesedését eziránt a felvetés iránt. Ha úgy érzi, vágjon bele bátran egyedül is!

Még több horoszkóp

Szerelmi horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek a szenvedély-romantika jegyében telik majd a hétvége

3 csillagjegy, akik a horoszkóp szerint hamarosan pénzhez jutnak

3 csillagjegy, akiknek egy fontos találkozást ígér a horoszkóp a most következő napokra

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alena Ozerova)