Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy szárnyalni fog a jövő héten

Rendkívül pozitív dolgokat ígér a horoszkóp a jövő hétre a következő 3 csillagjegy szülötteinek: szinte szárnyalni fognak ők!

2023. szeptember 16., 20:06

Szerző:

Nézzünk bele már most a horoszkóp jövő heti előrejelzésébe! Már csak azért is, mert 3 csillagjegy kilátásai emelkednek ki a többi közül: ők csak úgy szárnyalni fognak a most következő héten!

Szűz (08.23.–09.22.)

Bár ön egyáltalán nem minden esetben az a kimondott csapatjátékos, hiszen van, amikor a saját precíz kis világán belül egyedül működve a leghatékonyabb, a most következő héten rengeteg inspirációt tud majd meríteni másokból, az ön környezetében levő emberekből, az ő energiájukból, az ő példájukból. Annyira érzékeny lesz mások pozitív rezgéseire a jövő héten, hogy az ezek által nyújtott inspiráció segítségével még magasabbra tud majd szárnyalni, mint ők. A jövő héten szerető-támogató környezetben lesz az ön helye, csapatban rendkívüli dolgokra lesz képes!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Lesz egy esemény a jövő héten a Vízöntő életében, ami hatalmas örömet okoz majd. Innentől kezdve jó ideig semmi sem hozhatja majd le önt a földre, ennek a pozitív eseménynek a fénye mindent beragyog majd. Használja ki ezt a szép időszakot, élvezze a szárnyalást, ne fordítsa a figyelmét túl sokáig a múlt gondjai vagy a jövő bizonytalanságai felé, most a jelen a legfontosabb!

Halak (02.19.–03.20.)

Ki tudja honnan, ki tudja, miért pont most, de tripla extra adag energiát kap a Halak a jövő héten. Kb. mint amikor a szuperhősök a szürke, hétköznapi ruhából átöltöznek a színes álruhába, úgy válik majd ön is hirtelen csodákra képessé. Nem lehet majd a Halakat megállítani a jövő héten, legyen szó akár dolgozásról, akár sportról, akár bármi egyébről, az üzemanyag nem fog hiányozni, lehet repülni előre és egyre feljebb!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)