Havi horoszkóp, 2022. május: íme, mire számítson a tavasz legszebb hónapjában

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre májusban a havi horoszkóp szerint.

2022. május 1., 00:07

Szerző:

Idén sajnos vasárnapra esik a munka ünnepe, de a lényeg az, hogy végre megkezdődött a tavasz legszebb, legnaposabb, legmelegebb hónapja! Alább mutatjuk a havi horoszkópot, keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet!

Kos (03.21.–04.19.)

A kosokban ebben a hónapban minden korábbinál erősebben feléled a vágy, hogy új ismeretségeket, új ismereteket szerezzenek. Ne fogja vissza magát, mert kíváncsisága előre fogja vinni! Minél több mindenben különbözik ön attól a személytől, attól a világtól, akit-amit most megismer, annál többet tanulhat tőle.

Bika (04.20.–05.20.)

A május kihozza önből a társ iránti vágyat, és ez így is van rendjén. Ha kapcsolatban van, vigyázzon azonban, ne telepedjen rá túlságosan a partnerére, hagyjon neki annyi teret és időt, amennyire szüksége van. Ha szingli, akkor pedig arra érdemes figyelnie, hogy a randikon ne haladjon túlságosan gyorsan: figyelje a másik jelzéseit! És ami a legfontosabb: ne aggódja túl a dolgot, mert ha őszinte és kedves, akkor úgyis a helyére fog kerülni minden.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy korábbi konfliktus utórezgései még májusban is érezni fogja. Jól lenne már túl lenni ezen a drámán, de bizonyos dolgokhoz idő kell. A lassú víz szép lassan el fogja mosni a partot, és amíg ön más élményekre, kapcsolatokra és lehetőségekre koncentrál, egyszer csak észre fogja venni, ezen a bizonyos konfliktuson is túl tudott végre lépni!

Rák (06.22.–07.22.)

A rákokra két dolog lesz jellemző ebben a hónapban, és jobb, ha tudatosítja őket. Egyrészt hajlamos lesz a problémáknak nagyobb jelentőséget tulajdonítani a szükségesnél. Ha úgy látja, hogy a többiek nem aggódnak, engedje el a dolgot ön is, minden bizonnyal nincs mitől szorongani! Másrészt meglepően erős lesz önben a védőösztön: kiáll majd mindenki mellett, akiről úgy érzi, hogy támogatásra van szüksége. Nagyon szép dolog ez: próbálja majd meg továbbvinni júniusra is!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az oroszlánok megtalálják a harmóniát ebben a hónapban a családjukban: szüleikben, partnerükben, gyermekeikben. Türelmes, megértő és vidám tud lenni – őrizze meg mélyen a szívében ezeket a gyönyörű pillanatokat. Ha ön nincs kapcsolatban, ez most remek időszak egy új szerelem kezdetéhez, szóval ha úgy érzi, nézzen körül a társaságban vagy akár egy online társkeresőn!

Szűz (08.23.–09.22.)

Új problémákat és kihívásokat hoz majd a munka terén a szüzek számára a május. Nem lesz könnyű, de nem lesz elviselhetetlen sem, és igen értékes tapasztalatokra fog szert tenni közben. Ha azonban emellé még a privát életében is valami dráma társul, az már túl sok lehet, ezért próbálja meg elejét venni a súrlódásoknak azzal, hogy a gondját-baját minél előbb a másik tudomására hozza, és együtt, megértésben próbálnak valami megoldást találni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mérlegek számára a szerelem és a szenvedély hónapja lesz ez a május. Ha ön szingli, szinte vigyáznia kell majd, hogy ne csavarják el túl könnyen a fejét. Ha ön kapcsolatban él, olyan pillanatok lesznek ebben a viszonyban, amiket a fiatal szerelmesek szoktak megélni. Ha ön még csak rövid ideje van a párjával, úgy érzi majd, mintha évtizedek óta ismernék egymást, ha viszont már hosszabb idejű a kapcsolatuk, ugyanolyan szerelmesnek érzi majd magát, mint a kezdetekkor.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Menet közben nem mindig érzik majd így, de összességében tele lesznek a skorpiók pozitív energiával ebben a hónapban. Ezt hol a munkában könnyebb kamatoztatni, hol a magánéletben szerez szép pillanatokat, sőt, napokat: ne fukarkodjon vele, csak arra vigyázzon, hogy néha azért jusson egy kis ideje saját magára is!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A nyilasok számára hatalmas fejlődést és változást hoz majd május. Több fontos információnak jut majd ön a birtokába ezalatt az idő alatt, és mire eljön a június, észre fogja venni, hogy akarva-akaratlan átrendeződött a prioritáslistája – és ez így van jól. Ne tartson attól, hogy beismerje, hogy megváltozott, hogy már mást tart fontosnak, vagy akár tévedett korábban! Meglátja, őszintesége tiszteletet kelt majd a többiekben.

Bak (12.22.–01.19.)

A bakok tele lesznek ambícióval egész hónapban, és pozitív hozzáállásukkal bevonzzák majd a sikerhez szükséges szerencsét is. Ha eddig zavarta is, ha beszéltek önről a háta mögött, most már rádöbben, hogy csak előre érdemes nézni: beszéljenek, amit akarnak, ön addig is menetel tovább előre!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Válaszút elé kerülnek majd a vízöntők májusban, és ez a dilemma elég kemény diónak bizonyulhat. Jól teszi, ha megbeszéli a dolgot olyasvalakivel, aki közel áll önhöz, de közvetlenül nem érdekelt az ügyben – de szintén sokat segít, ha önmagában csendben, vagy akár mozgás (futás, úszás, tánc, stb.) közben emésztgeti a kérdést. Ne feledje: ha nem választ, az is egy választás!

Halak (02.19.–03.20.)

Vajon mi az önben, ami azt eredményezi, hogy ebben a hónapban annyian vannak, akik számára ön biztonságot, erőt sugároz? Szembesülni fog vele a hónap során, hogy vannak, akik olyasmiket látnak önben, ami ön szerint nincs ott – de ezzel egyszerre azt is belátja majd, hogy ez néha így van jól.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik számára szerencsét hoz ez a hétvége

3 csillagjegy, akik számára új kezdetet hoz majd az új hónap

3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

(Kiemelt kép: Pexels/Matheus Bertelli)

Horoszkóp