Ennek a 3 csillagjegynek igazán szerencsés hétvégét ígér a horoszkóp

Mutatjuk, a horoszkóp szerint melyik 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb ezen a hétvégén!

2023. február 3., 13:03

Szerző:

Hamarosan jelentkezünk a teljes hétvégi horoszkóppal (legfrissebb összeállításainkat lásd az oldal alján!), de következzen előbb egy kis előzetes! Alább azt a 3 csillagjegyet emeltük ki, akiknek a leginkább szerencsés lesz a csillagzata ezen a hétvégén.

Kos (03.21.–04.19.)

Van egy célja, amit el szeretne érni, de őszintén szólva annyira azért nem tartja fontosnak, hogy 100%-ig minden energiáját beletegye. Ön nem tartja annyira fontosnak ezt a célt, de úgy látszik, az univerzum igen: egy kis szerencsével még így is sikerül elérnie.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem fog minden az ön kedve szerint alakulni ebben a két napban, de egyvalamiben olyan szerencséje lesz, hogy az feledteti majd az apró bosszúságokat! És persze önmagában szerencse az, ha az ember tud a pozitívumokra koncentrálni, és ez önnek egyáltalán nem megy majd nehezen ezen a hétvégén.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegek lesznek a legszerencsésebbek ezen a hétvégén, és érdemes figyelniük a hetes számot, mert különösen ez a szám lesz az, ami szerencsét hoz majd nekik! Azért ne bízzon mindent a véletlenre, de jobb, ha tudja, hogy az univerzum ezekben a napokban ön mellett áll!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)

Horoszkóp