Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb október utolsó hetében a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülöttei számára szerencsés napokat ígér a horoszkóp.

2022. október 25., 14:10

Szerző:

Itt a friss horoszkóp, ami arra ad választ, hogy mennyire áll majd ön a jószerencse a következő napokban. Egy hét van már csak hátra októberből, és az előrejelzés szerint ez az időszak a következő 3 csillagjegy számára lesz a legszerencsésebb.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák csillagjegy szülöttei ne hazárdírozzanak ezen a héten (se), mert nem a játékban, hanem a szerelemben lesznek szerencsések. A szingli, illetve kapcsolatra nyitott Rákoknak ez azt jelenti, hogy érdemes ráerősíteni a következő napokban a társkeresésre, ismerkedni, bejelentkezni az appokra, mert a sors most ön mellé sodorhatja azt az embert, akivel akár valami komoly dolog is kialakulhat. A már kapcsolatban élő Rákokat és partnereiket szintén kegyei közé fogadja a sors: a véletlenek mind annak kedveznek majd, hogy minél harmonikusabban, romantikusabban tölthessék ezeket a napokat.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei ezekben a napokban arra kapnak meghívást az univerzumtól, hogy megtanulják: a szerencse azokat kedveli a leginkább, akik nem üldözik. Meg fogja látni: ha kísérti a sorsot, ha arra bazírozik, hogy hátha szerencséje lesz, nem fog összejönni a dolog. Ehelyett az áldás olyan helyről érkezik majd, ahonnan egyáltalán nem számít rá.

Bak (12.22.–01.19.)

A tizenkét csillagjegy közül messze a Bakok lesznek a legszerencsésebbek ebben a periódusban. Ez egy kiugróan jó periódus lesz az ön számára, amikor minduntalan önnek kedvez majd a szerencse. Egyet kell csak észben tartania: ezeket az áldásokat ön nem kiérdemelte, hanem csak úgy kapja most az univerzumtól ajándékba, emlékeztetőként, hogy az élet mennyire szép is tud lenni. Értékelje és élvezze tehát őket!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)