3 csillagjegy, akiknek szerencsét hoz ez a hét a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülöttei igazán szerencsések lesznek ezen a héten a horoszkóp szerint.

2022. október 17., 13:42

Szerző:

Új hét kezdődött, és ha kíváncsi arra, hogy hogyan fog alakulni ez a hét, akkor olvassa el a szerencsehoroszkópot! A következő 3 csillagjegyben születettek számára lesz különösen kedvező a csillagok állása, legalábbis amit a szerencsét illeti.

Kos (03.21.–04.19.)

Szerencsés lesz a héten, de jobb, ha előre tudja: ne egy nagy, drámai dologra számítson, hogy mondjuk talál egy egymilliárd dolláros bankjegyet a liftben! Nem, ehelyett sok kicsi, apró dologban mutatja meg majd önnek az univerzum, hogy igenis, a dolgok rendszeresen úgy alakulnak, ahogy az önnek egy picit jobb – pedig alakulhattak volna máshogy is. Figyeljen oda ezekre az apró szerencsékre, pici jelekre, mert különösen sok lesz belőlük a héten!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg csillagjegy szülöttei számára munka-karrier szempontjából lesz különösen szerencsés ez a hét. Végre jól jön már pár olyan nap, amikor nem kell néha emberfelettinek tűnő erőfeszítés ahhoz, hogy a dolgokat a megfelelő mederben tartsa a munkahelyén, hanem kifejezetten szerencsésen és jól mennek a dolgok. Élvezze és használja ki, nagy előnyöket szerezhet a héten!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Lesz néhány olyan döntés, amit ezen a héten kell meghoznia, de nem tudhatja előre pontosan, hogy melyik alternatívának mik lesznek a következményei, így a szerencsén múlik majd, hogy jól dönt-e vagy sem. Jó hír azonban, hogy a héten nem kell izgulnia az ilyen döntések miatt: ha kellően körültekintően tájékozódik a döntésről előzőleg, ami az előre nem látható dolgokat illeti, azokban a szerencse ön mellé áll majd!

(Kiemelt kép: Shutterstock/ViDI Studio)