3 csillagjegy, akiket a jövő héten hatalmas szerencse ér a horoszkóp szerint

Jó hír: a következő 3 csillagjegy szülöttei számára nagy szerencsét ígér a horoszkóp a jövő hétre!

2022. szeptember 17., 20:07

Szerző:

Alább mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, amely különösen nagy szerencsét jelent a jövő héten a horoszkóp szerint. Ha ön a három közül valamelyik csillagjegyben született, előre örülhet – olvassa el az asztrológia üzenetét!

Kos (03.21.–04.19.)

Pénzügyekben-játékban szerencsés hét lesz ez a Kos csillagjegyben születettek számára. Ez nem jelenti azt, hogy kezdjen el azonnal nagy tételben szerencsejátékozni: hiszen Fortuna elillan azok elől, akik üldözik. Legyen viszont körültekintő és alapos, ami a pénzügyeket illeti, a játékba pedig feledkezzen bele nyugodtan – anyagi tét nélkül!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A jövő héten kezdődik a Mérleg hava, és ez egy igen pozitív eseménnyel jár együtt a Mérleg csillagjegyben születettek számára. Ebből az eseményből újra átélheti majd, milyen az, amikor önre mosolyog az univerzum: igen, voltak korábban nehéz napok-periódusok, de ezúttal ön lett a kiválasztott!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hatalmas szerencsének köszönhetően ön egy fenyegető veszélytől vagy bajtól fog megmenekülni a most következő napok valamelyikén. Bár lehet, hogy jelenleg nincs is tisztában, hogy pontosan miben is áll (majd) ez a veszély, a gondviselésnek hála megússza majd a bajt.

Még több horoszkóp

Íme az erre a víkendre szóló hétvégi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp: 3 csillagjegy, akik szenvedélyes hétvégére számítsanak

3 csillagjegy, akiknek gyógyulást, jóllétet és egyensúlyt ígér az egészséghoroszkóp

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp