3 csillagjegy, akinek az életébe egy új személy lép be a hétvégén a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülötteinek azt ígéri a horoszkóp, hogy egy új ismeretséget köthetnek a most következő napokban.

2022. október 21., 12:19

Szerző:

A következő 3 csillagjegyben születetteket arra figyelmezteti a horoszkóp, hogy a hétvégén lehetőségük nyílik majd egy új személlyel megismerkedni: az életükbe hirtelen belép majd valaki. A részleteket alább találja, de várjuk önt vissza holnap is a 168.hu-n a hétvégi horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Megismerkedik valakivel a hétvégén, de vigyázzon, mert amit most lát, az az illetőnek csak az egyik arca. Több szerepben, több élethelyzetben másként viselkedik ez a valaki, ami nem jelenti azt, hogy ne lenne őszinte önnel – egyszerűen ilyen az ő élete. Ne gyanakodjon, ne keressen hátsó szándékot vagy rosszindulatot, csak tartsa észben, hogy amennyit most első blikkre lát az illetőből, az még nem a teljes kép!

Bika (04.20.–05.20.)

Kapcsolatteremtő képessége a csúcsra jár ezen a hétvégén, könnyen lehet, hogy nem is csak egy emberrel ismerkedik majd meg, hanem többel is, vagy akár bekerül egy új társaságba. Az első benyomás tartós, és az öné a hétvégén igen pozitív lesz, szóval nyisson bátran, használja ki az univerzum által önnek megszavazott extra adag önbizalmat, mert most akár egy életre szóló kapcsolatot-barátságokat is köthet!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy férfi alakját mutatja a horoszkóp ezekre a napokra a Mérlegek számára. Az illetővel bizonyos dolgokban remekül kiegészítik egymást, tudnak egymásnak segíteni, pedig csomó dologban nagyon különböznek. A kapcsolatuk sikeres nagy részben azon múlik, hogy sikerül-e rögtön az elején olyan, világos határvonalakat meghúzni az ismeretség legelején, amelyek mindkettőjüknek megfelelő.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Seligaa)