Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legtöbb szenvedély és romantika a hétvégéjében a horoszkóp szerint

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülötteinek ígéri a szerelmi horoszkóp a leginkább szenvedélyes-romantikus víkendet.

2022. október 14., 14:28

Szerző:

Mutatjuk a szerelmi horoszkópot a hétvégére – illetve csak a fontos-érdekes részét. Az alábbi 3 csillagjegy az ugyanis, akiknek különleges napokat ígér az előrejelzés romantika és szenvedély szempontjából.

Kos (03.21.–04.19.)

A különleges gyengédség és érzékenység ajándékát kapja meg erre a hétvégére. Töltsön minél több időt a partnerével/szerettével, mert gesztusainak, érintéseinek, sőt, puszta jelenlétének is gyógyító ereje van ezekben a napokban, annyira jól rá tud majd hangolódni a másik hullámhosszára.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülötteinek békét és harmóniát jelez előre a horoszkóp. Amennyiben van társa és vele tölti majd az időt, annyira remekül ki fogják egészíteni egymást, hogy szinte észre sem veszik majd, hogy hol a határ, ahol egyikük végződik és a másikuk kezdődik. De az egyedülálló-szingli Bikákból is csak úgy sütni fog a békesség ezekben a napokban, annyira méghozzá, hogy ez környezetükre is kihat, nyugalmat, harmóniát keletkeztetnek maguk körül.

Halak (02.19.–03.20.)

A szenvedélyei fogják önt irányítani ezekben a napokban olyan magas intenzitással, amilyennel ritkán. Itt az alkalom tehát, hogy magába nézzen, hogy melyik szenvedélye az, amelyik valóban megérdemli, hogy vezető szerepet kapjon. Éljen, szeressen, adja át önmagát teljesen!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Seliutin)