3 csillagjegy, akiknek kellemes meglepetést ígér a horoszkóp a hétvégére

A következő 3 csillagjegy szülötteinek kellemes meglepetésben lesz rész hamarosan a horoszkóp szerint.

2022. október 13., 15:04

Szerző:

A horoszkóp meglepetést ígér a következő 3 csillagjegy szülöttei számára a láthatáron lévő hétvégére, kellemes meglepetést méghozzá. Az ön csillagjegye ott van a 3 között?

Szűz (08.23.–09.22.)

Véletlenül meghall egy beszélgetést vagy elkap egy nem önnek szánt üzenetet, amiben önről van szó, vagy egyébként a tudomására jut, hogy önről beszéltek. A dolog természetesen azért kellemes meglepetés, mert az illető kifejezetten pozitív dolgokat mond-gondol önről.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy váratlan látogatás vagy találkozás okoz majd meglepetést a Mérleg csillagjegy szülöttei számára az elkövetkezendő napokban. Jó ideje nem gondolt már erre a személyre, most meg egyszer csak felbukkan majd, kellemes meglepetést okozva önnek.

Bak (12.22.–01.19.)

Valamilyen eseménnyel kapcsolatban a legrosszabbra van felkészülve. Amikor eljön az ideje, akkor azonban az ön legnagyobb meglepetésére egyáltalán nem olyan rosszul alakulnak majd a dolgok, mint amire ön a nagy stresszben számított. Érdemes persze mindig felkészülve lenni minden eshetőségre, de azért nagyon jól tud esni, amikor kiderül, hogy nincs szükség a vészforgatókönyvre, sőt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Faces Portrait)