3 csillagjegy, akinek van most egy titkos tisztelője-jóakarója

A következő 3 csillagjegy szülöttei nem tudnak róla, de van valaki, akinek nem közömbös a személyük.

2022. október 15., 20:06

Szerző:

3 csillagjegy számára azt mutatja a horoszkóp, hogy van a környezetükben valaki, aki pozitív érzéseket táplál ön iránt, de nem mutatja ki, amit gondol. Hogy melyik ez a 3 csillagjegy? Mutatjuk.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ne gondoljon romantikára vagy flörtre a fentiekből! Egy rangban vagy pozícióban ön felett álló személy az, aki sokkal pozitívabban vélekedik önről, mint azt ön gondolná. Nincsenek olyan viszonyban, hogy ő különösebben részletezné ön előtt az önről alkotott véleményét, de biztos lehet benne, hogy ha alkalma lesz, az illető önnek kedvező döntést hoz majd.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy önnel ellenkező nemű személy az, aki önnek igen nagy, de (egyelőre) meglehetősen távoli tisztelője. A futó ismeretségből kapcsolat, a kapcsolatból pedig idővel akár románc is lehet, ha mindketten éppen szinglik, bár ennek relatíve kicsinek tűnik az esélye, már csak az önök között levő jelentős korkülönbség miatt is.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Van valaki az ön környezetében (családjában), akit annak idején akként könyvelt el, hogy nem igazán kedveli önt. Nos, azóta jó sok víz lefolyt a Dunán, és az illetőnek pozitív irányban változott a véleménye önnel kapcsolatban, szóval rosszul feltételezi, hogy az illető mérges lenne önre vagy ellenséges lenne önnel. Az már a régmúlt, az illető továbblépett. Lépjen tovább ön is!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Mike_shots)