3 csillagjegy, akik májusban fontos új ismeretséget kötnek a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy számára azt írja a horoszkóp, hogy a május egy új ismeretséget, új kapcsolatot hoz az életükbe.

2023. április 30., 20:01

Szerző:

Nyakunkon a május, és a most kezdődő hónapra szóló horoszkóp 3 csillagjegy számára is azt jelzi előre, hogy májusban egy új személy érkezik az életükbe. Alább találja a részleteket.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan személlyel ismerkedik meg az Ikrek, aki akár egy potenciális romantikus partner is lehet. Az éppen társat kereső Ikrek számára ez egy egyértelműen jó hír, hiszen indulhat az ismerkedés, a flört. A többiek számára szintén szép és fontos barátság lehet ebből az ismeretségből, de fontos, hogy rögtön a legelején egyértelmű határokat állítson fel azzal kapcsolatban, hogy meddig hajlandó elmenni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán számára egy roppant pozitív energiákkal rendelkező férfi képét vetíti előre a horoszkóp május hónapra. Belső békéjéről és jóindulatáról ismeri majd fel ezt a férfit, és jól teszi, ha nem kerüli a társaságát, mert rengeteget tanulhat, kaphat az illetőtől. Igen, vannak még ilyen jó emberek a világban, és ön most megismerhet egyet közülük!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg a munkája kapcsán ismerkedik meg egy új személlyel május hónapban. Lehet, hogy egy új kolléga vagy ügyfél lesz az illető, de az biztos, hogy ennek a személynek nagy hatása lesz az ön életére, és nem feltétlenül (csak) a karrierjére, illetve munkájára.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viorel Sima)