3 csillagjegy, akiket a héten hatalmas jó hír örvendeztet meg

Jó hírt kap majd a héten ön, amennyiben a következő 3 csillagjegy valamelyikében született, ígéri a horoszkóp.

2023. február 13., 14:09

Szerző:

A heti horoszkópból kiderül, hogy a következő 3 csillagjegy szülöttei arra számíthatnak, hogy hatalmas jó hírt kapnak majd a napokban.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Pozitív visszajelzést kap valakitől, akitől nem is számított ilyenre. Igazából nem is az a hír ezzel kapcsolatban, hogy konkrétan mit mondott az illető, hanem maga a tény jelent igen sokat, hogy mondott valamit. Ez azt jelenti ugyanis, hogy az illető túl van már azon, ami miatt korábban konfliktusba keveredtek, kettejük kapcsolatában újra pozitív szakasz kezdődik.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A hét második felében érkezik majd a jó hír: egy zavaró jelenlét vagy körülmény végre megszűnik. Az eddigi felálláshoz képest így most már minden sokkal egyszerűbb, könnyebb lesz, nem kell majd annyi energiát pazarolni annak a bizonyos zavaró tényezőnek a kiküszöbölésére vagy ignorálására.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Meglepő hírt fog kapni olyasvalakitől, aki úgy mondja el önnek a hírt, hogy arra számít, hogy az ön számára az egy negatív információ lesz. Talán egy kis káröröm is lesz abban, ahogy az illető az ön tudomására hozza a tényeket, de az illető elszámította magát, mert tudtán kívül igazából jó hírt közöl önnek.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Africa Studio)

 

Horoszkóp