Ezt a 3 csillagjegyet a szerencse kíséri majd a hétvégén a horoszkóp szerint

Ha ön az alábbi 3 csillagjegy valamelyikében született, akkor a horoszkóp szerint ön mellett áll majd a szerencse a hétvégén!

2023. május 19., 14:03

Szerző:

A nap végén jelentkezünk majd a komplett hétvégi horoszkóppal, de addig is mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik az előrejelzés szerint igazán szerencsések lesznek a víkend folyamán.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika szerencseszáma ezen a hétvégén a nyolcas lesz – ez a szám hoz majd önnek különleges szerencsét és azon keresztül örömet. Ne feledje, a számmisztika szerint a nyolcas a siker, a célok elérésének száma, jusson majd ez eszébe, amikor boldogan konstatálja majd, hogy a szerencse valóban ön mellé állt.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek számára a legpozitívabb az előrejelzés erre a hétvégére: hatalmas szerencse fogja önt érni a most következő két nap valamelyikén. Az is szuper, ha az ember egy játékban szerencsés, de az ön esetében nem erről lesz szó. Egy olyan dologban állnak ön mellé az úgynevezett véletlenek, ami igazán számít.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem mindennapi élményben lesz része a Szűznek ezen a hétvégén: hatalmas szerencséje lesz. És ez még nem is a teljes sztori, mert az egész attól lesz nem mindennapi, hogy a szerencse egy igazán negatívnak ígérkező eseményt fordít majd át pozitívba. Ettől az eseménytől lehet, hogy már jó ideje tart, esetleg szorong is miatta – nos, a gondviselés most erősen belenyúl a dolgokba, és az átkot áldássá változtatja.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp