Továbbra is kritikus állapotban a férfi, akire két kutya támadt rá

Húga szerint a testvére állapota kritikus.

2021. december 4., 20:56

Szerző:

Mindkét kezét és egyik lábát is begipszelték annak a férfinak, akire két kutya támadt hétfőn a Somogy megyei Holládon. A 68 éves férfi húga azt RTL Híradónknak azt mondta, hogy továbbra is kritikus az állapota a testvérének, egyelőre csak bíznak a felépülésében. Ráadásul nem sokkal a kutyatámadás előtt jött haza a kórházból, mert daganatos betegsége miatt megoperálták.

(Kiemelt képünk illusztráció: Dimény András/168.hu)

A szépségápolás alapvető része a hajápolás is. Ha valóban szép és egészséges tincseket szeretnénk, akkor foglalkoznunk is kell vele. A rendszeres hajvágás, a megfelelő termékek és hajápolók használata egészségesen csillogó hajat fog eredményezni. Azonban vannak olyan külső tényezők, amelyek kevés idő alatt is képesek kárt okozni benne.

Kék, piros, lila? Sokféle hűtőfolyadék sorakozik a boltok polcain, azonban nem mindegy, hogy milyet vásárolunk. A fagyálló hűtőfolyadékok között ugyanis óriási különbségek vannak. Nem csak fagyáspontban. De nézzük az elejéről.

Az egyik legfontosabb szervünk a tüdőnk, nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire lényeges a védelme. Kapacitása a kor előrehaladtával csökkenhet, de számos más tényező is hozzájárulhat ahhoz, hogy kevesebb levegőhöz jussunk. 

A tél vitathatatlanul gyönyörű évszak, szervezetünk ugyanakkor megsínyli a kevés napsütést, a hideget és a friss zöldségek és gyümölcsök esetleges hiányát. Mindez könnyen vitaminhiányhoz vezethet, ami viszont megnyitja az utat más betegségek, például az influenza vagy a megfázás előtt. Decembertől februárig tehát még jobban oda kell figyelnünk a vitaminpótlásra. Hogy pontosan hogyan? Cikkünkben megmutatjuk.