06:50 - 09:00

KeljfelJancsi

Fiala János műsora

Szabó Győző Csernusnál

Kedd este a Lelkifröccsben elsőként Szabó Győző lesz Csernus Imre vendége. 

2021. március 2., 17:29

Szerző:

A pszichiáter hetente jelentkezik online élő műsorral a 168.hu-n, március 2-án, kedd este 19 órától Csernus első vendége Szabó Győző színművész lesz. Az adásba egyébként bárki betelefonálhat a 06-1-9-111-168-as telefonszámon. 

Amennyiben inkognitóban szeretne kérdezni a dokitól, úgy azt itt kérheti.

(Kiemelt kép: Szabó Győző David szerepében Michael Frayn Legszebb férfikor című darabjának fotóspróbáján a budapesti Thália Színházban 2019. december 12-én. Fotó: MTI | Mohai Balázs)

 

 

Parkinson-kór. Tudjuk, látjuk, felismerjük. Hazánkban mintegy harmincezer beteget tartanak számon. Április 11. a Parkinson-kór világnapja. Egy érintett, Moravcsik Andrea írása.

 

A Mocsárosdűlő 156 hektáron helyezkedik el a III. kerületben. Van itt erdő, mező, legelő, kaszáló és természetvédelmi terület. Egyik oldalon a Pók utcai panelok, másik oldalon a panorámás villák szegélyezik. Dimény András képriportja.

Egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatoknak a távmunka koronavírus-világjárvány okozta rendkívüli térnyerése. A megszokott munkavégzés helyét elhagyni kényszerülő munkavállalók a kiberbűnözők céltáblájává váltak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a 2020-as év eleje óta a rosszindulatú programokkal és zsarolóvírusokkal kapcsolatos incidensek a beszámolók szerint több mint egyharmadukkal nőttek, ahogy továbbra is jelen vannak a koronavírus témájával foglalkozó online csalások, és a világjárványról szóló adathalász-kampányok is.