Mészáros Lőrinc luxusban nem ismer kegyelmet, pezsgőfürdőben és szaunában ülve is lehet majd szurkolni az új stadionjában

2018. augusztus 6., 16:21

Szerző:

Az eszéki focicsapat, az NK Osijek a honlapján számolt be arról, hogy augusztus elején megkezdődött a Mészáros Lőrinc révén magyar többségi tulajdonban lévő új stadionjának és edzőközpontjának építése – vette észre az mfor.

Az új aréna a mostaninál kisebb, 22 helyett 12 ezer fős lesz, átszámítva nagyjából 10 milliárd forintból valósítják meg a projektet.

Ebből kétmilliárdot a magyar állam tesz bele.

Míg Szegeden az új stadionban kápolnát fognak kialakítani, Eszéken, ha valaki megfizeti az árát, szaunából vagy jacuzziban ülve szurkolhat a helyi focicsapatnak:

Fotó: nk-osijek.hr

 

16:59

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.

2024. április 16., 19:12

A csodás lila virágaival pompázó orgona elbűvöl a látványával és az illatával, ám azt kevesen tudják, hogy az ehető növények közé tartozik. Mi több, kiváló immunerősítő, erős gyógyhatású növény.