Megölte a kutya, amelyiket lelki egészsége rendben tartására kapott

A 21 éves birminghami nő, Keira Ladlow a testvérétől kapott egy Staffordshire bull terrier-keveréket, mert érzelmileg instabil volt, antidepresszánsokat szedett. A kutya összevissza harapta és belehalt a sérüléseibe. 

2021. június 4., 09:33

Szerző:

Keira Ladlowra arccal a földön fekve talált a testvére a lakásában – közölte a helyettes halottkém. A kutyát a testvére hozta haza, amikor megtudta, hogy elajádnékozza az előző tulajdonosa, Gucci ugyanis többször megharapta a vele együtt élő többi kutyát. A nő testvére tudott a kutya erőszakosságáról, de szerinte Gucci jól beilleszkedett náluk, jól kötődött hozzájuk. 

Mielőtt meghalt, Ladrow szólt a testvérének, hogy a kutya meg fogja harapni, de állítólag ő nem foglalkozott a problémával, azt feltételezte, hogy a nő nem vette be a gyógyszereit. Reggel elment dolgozni, ekkor a kutya együtt aludt a testvérével. Amikor délután hazaért, a nő vértócsában feküdt élettelenül. „Pánikoltam, nem tudtam, mit tegyek” – mondta később a hatóságoknak. A szomszédok hallották a kutyát ugatni és a nőt felszaladni a lépcsőn délelőtt 10-11 körül. „Mindig próbáltam megvédeni őt... felelősnek érzem magam, mindamellett, hogy nem tehettem semmit érte aznap” – mondta Kayden Barrett, a testvér. 

A halottkémet megkérdezték, mi történhetett, mitől változott meg a kutya viselkedése, de azt nyilatkozta: ezt nem fogjuk megtudni soha. A kutyát elaltatták – írta a BBC. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)

 

 

A gombák az élővilág harmadik legnépesebb országát alkotják, de alapvetően a másik kettő lakóira", az állatokra és a növényekre is hasonlítanak kissé amellett, hogy egyedi szerveződésű élőlények. 

Az elmúlt évtizedek technikai forradalma életünk szinte minden területén újítások olyan sorát hozta, amelyek könnyebbé és gazdaságosabbá teszik mindennapjainkat. A folyamatos fejlesztések természetesen az építőipart is komolyan érintették. Az innovációk az építőanyagok esetében is látványos eredményeket hoztak. Ezeknek a termékeknek a beépítéséhez ugyanakkor friss szaktudásra van szükség, ha maximálisan ki akarjuk használni a termékek adottságait. Ha nem az előírásoknak megfelelően vannak beépítve, előnyös tulajdonságaik csökkenhetnek, sőt, akár el is veszhetnek. A Wienerberger éppen ezért indította útjára Mesterház Programját, hogy a házépítőknek segítsenek elkerülni a kivitelezés során gyakran elkövetett hibákat.