Magyar Péter újabb tüntetést hirdetett

Magyar Péter szerint a Tisza Párt addig fog az MTVA előtt tüntetni, és addig nem mennek haza, amíg nem olvassák be a követeléseiket vagy nem ülhetnek le vitázni Deutsch Tamással, Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenccel vagy Orbán Viktorral.

2024. május 10., 11:54

Szerző:

Ha tíz napon belül nem kapnak választ a közmédia vezetőitől, hogy mikor mehetnek be a köztévébe egy élő választási vitára, akkor az MTVA előtt fognak tüntetni, és addig nem mennek haza, amíg nem olvassák be a követeléseiket vagy nem ülhetnek le vitázni Deutsch Tamással, Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenccel vagy Orbán Viktorral – közölte Magyar Péter a Tisza Párt miskolci demonstrációján csütörtökön.

Az a mi köztelevíziónk, a magyar emberek köztelevíziója, nem a Fidesz propagandacsatornája. Innen is üzenem neki, hogy ha 10 napon belül nincs válasz, ott leszünk sok ezren, és nem megyünk addig haza

– mondta.

Magyar Péter beszédében felszólította Deutsch Tamást és Dobrev Klárát, hogy „ne bújjanak ki a vita alól”. Arra kérte őket, hogy írjanak együtt egy közös levelet a közmédia vezetőinek, hogy „tegyenek eleget a jogszabályi tájékoztatási kötelezettségeiknek, és engedjenek be minket a köztelevízió élő adásába, hogy beszélhessünk a magyar embereknek Magyarország múltjáról és jövőjéről!” 

Magyar Péter kiállásának előzménye: korábban a Facebookon győzködte egymást Dobrev Klára és Magyar Péter, hogy hol kéne megrendezni az EP-listavezetői vitát, amin a Fidesz listavezetője, Deutsch Tamás is részt venne. Magyar Péter ragaszkodott ahhoz, hogy először a köztévében tartsanak vitát, míg Dobrev Klára amellett érvelt, hogy a Fidesz által irányított közmédia helyett a legnézettebb kereskedelmi csatornán vagy a Partizánon kéne megtartaniuk a vitát.

Deutsch Tamás a kérdésre egyébként, hogy kiállna-e a többi párt listavezetőjével vitázni, csütörtökön azt mondta az RTL-nek:

Én kész vagyok valamennyi listavezetővel vitát folytatni. Én a vitát egy fontos kérdésnek tartom, de én úgy látom, hogy a dollárbaloldal, az ellenzék listavezetői a vitáról akarnak vitát folytatni, én ebbe nem fogok belebocsátkozni. Kész vagyok vitázni, fontos kérdés, a technikai kérdéseket pedig nyilvánvaló, hogy a listavezetők szakértő munkatársai tudják egymással egyeztetni.

Több Magyar Péter is indul a választáson

Mint arról korábban beszámoltunk, összesen hét Magyar Péter nevű politikus indul az önkormányzati választáson. Azaz Gógánfától Dorogig, Szomolyától Hernádszentandrásig és Budapesttől Gyálig mindenki választhat magának egy-egy Magyar Pétert. A Magyar Péterek száma ráadásul megállíthatatlanul növekszik, a jelenlegi állás szerint a következő településeken lesz jelen Magyar Péter valamilyen formában:

  • Magyar Péter (Tisza Párt), fővárosi listás jelölt, Budapest
  • Magyar Péter (független), egyéni listás jelölt, Hernádszentandrás
  • Magyar Péter (Fidesz-KDNP), egyéni listás jelölt, Szomolya
  • Magyar Péter (független), polgármesterjelölt és egyéni választókerületi jelölt, Gyál
  • Magyar Péter (független), egyéni választókerületi jelölt, Dorog
  • Magyar Péter (MKKP), egyéni választókerületi jelölt és települési kompenzációs listás jelölt, Budapest IV. kerület.

(Kiemelt képünkön Magyar Péter. Forrása: Magyar Péter Facebook oldala)

A fogyókúra alatt tabunak számítanak az édességek? A szex tényleg az egyik legjobb zsírégető módszer? A teljes kiőrlésű gabonából készült pékáruk fogyasztanak, míg a szénhidrátoktól pedig elhízunk?