Hosszú idő után újra címlapon Tombor Nelli

Corgik és tyúkok bevetésével készült az ELLE legújabb Living különszámának fotósorozata, ahol a címlapon Tombor Nelli szerepel. A képeket férje, a világhírű magyar divatfotós, Tombor Zoltán készítette.

2023. április 12., 09:01

Szerző:

Rendhagyó különszámmal jelentkezik áprilisban az ELLE magazin: a living tematika a magazin hagyományos tartalmain túl a jó élethez ad útmutatást az olvasóknak. A gasztro- és életmód magazin címlapsztárja a privát séf és modell Tombor Nelli, aki a borítón rendhagyó módon tyúkokkal pózol egy kastélyparkban. A fotót férje, a nemzetközi szinten is elismert divatfotós, Tombor Zoltán készítette.

„Jól enni és jól lenni, vidéken innen és túl – akár magunk mögött hagyva a mindennapokat, és félelem nélkül fejest ugorva az ismeretlenbe. Erről szól az ELLE Living, amelyben a jó, vagy még jobb élethez gyűjtöttünk útmutatást az olvasóknak. A címlap koncepciójának kitalálásakor egy olyan képet álmodtunk meg, amely megtestesíti a természet és az állatok és önmagunk szeretetét” – mondta el Mádai Vivien, az ELLE magazin főszerkesztője.

A magazin április 12-től kapható az ELLE webshopjában, április 13-tól pedig az újságárusoknál.

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.