Hosszú idő után újra címlapon Tombor Nelli

Corgik és tyúkok bevetésével készült az ELLE legújabb Living különszámának fotósorozata, ahol a címlapon Tombor Nelli szerepel. A képeket férje, a világhírű magyar divatfotós, Tombor Zoltán készítette.

2023. április 12., 09:01

Szerző:

Rendhagyó különszámmal jelentkezik áprilisban az ELLE magazin: a living tematika a magazin hagyományos tartalmain túl a jó élethez ad útmutatást az olvasóknak. A gasztro- és életmód magazin címlapsztárja a privát séf és modell Tombor Nelli, aki a borítón rendhagyó módon tyúkokkal pózol egy kastélyparkban. A fotót férje, a nemzetközi szinten is elismert divatfotós, Tombor Zoltán készítette.

„Jól enni és jól lenni, vidéken innen és túl – akár magunk mögött hagyva a mindennapokat, és félelem nélkül fejest ugorva az ismeretlenbe. Erről szól az ELLE Living, amelyben a jó, vagy még jobb élethez gyűjtöttünk útmutatást az olvasóknak. A címlap koncepciójának kitalálásakor egy olyan képet álmodtunk meg, amely megtestesíti a természet és az állatok és önmagunk szeretetét” – mondta el Mádai Vivien, az ELLE magazin főszerkesztője.

A magazin április 12-től kapható az ELLE webshopjában, április 13-tól pedig az újságárusoknál.

Napjainkban szinte mindenre találni megoldást, hiszen a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy a legtöbb ember azzal foglalkozzon, vagy azt csinálja hobbiként, amihez csak kedve van. Az online szerencsejátékozás egy azon hobbik közül, amelyet a legtöbben űznek a világban.

A tökéletes, egészségesen ragyogó bőrt nem egyszerű elérni – és épp emiatt vágyódnak utána annyian. Van néhány alapvető szabály, amit be kell tartanunk, ha mi is ez után áhítozunk, ezek mellett pedig bevethetünk olyan furcsának tűnő módszereket is, amelyekről elsőre nem is gondolnánk, hogy működnek. Nézzünk is erre néhány konkrét – és egyben meglepő – példát!